Vývary sú často základným receptom v kuchárke. Polievky sú často synonymom pre kvalitné vývary.
Vývar je u nás rozhodne najrozšírenejšou polievkou. Zeleninový alebo mäsový, kurací, morčací vývar alebo hovädzí. Bez nich by jednoducho slovenská kuchyňa nebola kompletná.
Vývar je najobľúbenejšou svadobnou polievkou, rovnako je nesmierne obľúbená ako nedeľná polievka. Často je po náročnej noci obľúbený aj liečivý kurací vývar.
Rovnako sa však nestratí ani silný a poctivý hovädzí vývar. Jednoducho ide o právom obľúbené polievky, ktoré sa určite z nášho jedálnička len tak ľahko nevytratia.
Pripravili sme pre vás túto rubriku v ktorej sa postupne zoradia všetky recepty portálu Dobrú kuchyňa na skvelý vývar. Preklikajte si naše recepty a vyberte si ten svoj. Dobrú chuť.
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.