Najlepší stroganov z bravčového karé. Dobrá kuchyňa vám ponúka top recept na vynikajúci obed či večeru z bravčového mäsa.
Tento recept podľa nášho receptu pripravila moja 15 ročná dcéra Dendy. Danielka, ďakujem.
Garantujeme vám, že prípravu nášho receptu zvládne aj každý začiatočník. Neváhajte, pripravte si túto pochúťku s nami. Varte jednoducho a chutne. Varte s Dobrou kuchyňou. Stačí si zaželať iba dobrú chuť.
Ak si necháme plátky bravčového karé v olejovej marináde s korením odležať v chlade do druhého dňa, stroganov získa na výbornej chuti. Klasický stroganov si môžeme pripraviť aj z iného druhu mäsa, kvalitného hovädzieho, morčacieho, ale aj kuracieho. Pripravte si stroganov podľa svojej chuti.
Vyskúšajte aj recept na obľúbenú minútku z bravčového karé
Rýchly chutný obed či večera? Chuť na klasický stroganov? Vyskúšajte ten náš. Fantastický stroganov z bravčového karé z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Pripravili sme pre vás recept na výbornú cigánsku pečienku, overenú a chutnú
(Na 4-5 porcií)
na porciu rátame cca 150 g surového mäsa
Ingrediencie: 600-800 g bravčové karé, 3 polievkové lyžice masla (oleja), 1 ks väčšia cibuľa, 2 ks kyslá (kvasená) uhorka strednej veľkosti, 5 dl vývaru, prípadne podľa potreby (môže byť aj voda, s vývarom však získa stroganov výbornú chuť) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, kurkuma (nie je tradičná, je však výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo), drvená rasca - podľa chuti, 1 polievková lyžica horčice, 4 polievkové lyžice paradajkového pretlaku, trošku kryštálového alebo trstinového cukru (podľa chuti) na zjemnenie: 1 dl šľahačkovej 33% smotany
Tip pre vás
[Stále krájate cibuľu ručne? Ušetrite čas a použite krájač na cibuľu kúpite tu:]
Tip Dobrej kuchyne: Ak si necháme bravčové plátky v olejovej marináde (2 polievkové lyžice oleja, obľúbené korenie) uložené v chladne do druhého dňa, stroganov bude omnoho chutnejší, mäsko jemnejšie.
Dobrú chuť.
Vybrali sme pre vás fantastický klasický stroganov, recept kuchyne portálu Ženy v mesteKrémová šampiňónová polievka je jednoduchá súčasť kuchyne v každej domácnosti. Chuť našej krémovej šampiňónovej polievky vám spríjemní deň.
Výborný pizza závin z kysnutého cesta, ktorý sa hodí na obed, večeru či desiatu do školy.
Zapečená tortilla plnená bešamelovou omáčkou s mäsom. Overený recept webu DobráKuchyňa.sk.
Fašírky z diviny podľa originálneho receptu skúseného poľovníka sú skutočná deliakatesa. Nezameniteľná chuť divinových fašírok stojí za všetku námahu.
Ten najlepší tradičný podplamenník podľa originálneho receptu. Stáročia overená chuť skvelého podplamenníku.
Recept na najlepší makový, alebo tvarohový kysnutý závin od babičky. Overený recept webu Dobrá Kuchyňa.sk.