Najlepší stroganov z bravčového karé. Dobrá kuchyňa vám ponúka top recept na vynikajúci obed či večeru z bravčového mäsa.
Tento recept podľa nášho receptu pripravila moja 15 ročná dcéra Dendy. Danielka, ďakujem.
Garantujeme vám, že prípravu nášho receptu zvládne aj každý začiatočník. Neváhajte, pripravte si túto pochúťku s nami. Varte jednoducho a chutne. Varte s Dobrou kuchyňou. Stačí si zaželať iba dobrú chuť.
Ak si necháme plátky bravčového karé v olejovej marináde s korením odležať v chlade do druhého dňa, stroganov získa na výbornej chuti. Klasický stroganov si môžeme pripraviť aj z iného druhu mäsa, kvalitného hovädzieho, morčacieho, ale aj kuracieho. Pripravte si stroganov podľa svojej chuti.
Vyskúšajte aj recept na obľúbenú minútku z bravčového karé
Rýchly chutný obed či večera? Chuť na klasický stroganov? Vyskúšajte ten náš. Fantastický stroganov z bravčového karé z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Pripravili sme pre vás recept na výbornú cigánsku pečienku, overenú a chutnú alebo skúste recept na šampiňónový stroganov. Tu je aj náš recept na bravčové ragú. Skúste aj náš zemiakový šalát bez majonézy. Alebo si pripravte nadýchané langoše.
(Na 4-5 porcií)
na porciu rátame cca 150 g surového mäsa
Ingrediencie: 600-800 g bravčové karé, 3 polievkové lyžice masla (oleja), 1 ks väčšia cibuľa, 2 ks kyslá (kvasená) uhorka strednej veľkosti, 5 dl vývaru, prípadne podľa potreby (môže byť aj voda, s vývarom však získa stroganov výbornú chuť) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, kurkuma (nie je tradičná, je však výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo), drvená rasca - podľa chuti, 1 polievková lyžica horčice, 4 polievkové lyžice paradajkového pretlaku, trošku kryštálového alebo trstinového cukru (podľa chuti) na zjemnenie: 1 dl šľahačkovej 33% smotany
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak si necháme bravčové plátky v olejovej marináde (2 polievkové lyžice oleja, obľúbené korenie) uložené v chladne do druhého dňa, stroganov bude omnoho chutnejší, mäsko jemnejšie.
Dobrú chuť. Tu je overený recept na kysnutú knedľu. A tu je pravá česká znojemská omáčka.
Vybrali sme pre vás fantastický klasický stroganov, recept kuchyne portálu Ženy v mesteNajlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.