Silný tradičný morčací vývar. Výživná a chutná polievka, ktorá poteší vaše zdravie. Vyskúšajte. Najlepší domáci vývar z morčacieho mäsa a zeleniny so značkou Dobrá kuchyňa.
Chcete svojej rodine pripraviť pravý domáci morčací vývar? Nech sa páči. Ponúkame jednoduchý fotorecept. Varte s nami jednoducho a tradične, varte s Dobrou kuchyňou.
Vybrali sme pre vás recept jednoduchá polievka z morčacích pŕs, ktorú musíte vyskúšať
Polievky sa tešia veľkej obľube, pretože nielen v zmie zahrejú a zasýtia. Sú úžasné na obed, ale aj na večeru. Inšpirujte sa našou novinkou, výbornou polievkou z morčacieho mäsa zeleniny, ktorú si vaša rodina zamiluje.
Niet nad silný hydinový vývar, ktorý poteší vašu dušu, ale aj telo. Tradičný morčací vývar je výborný pri chrípke a nachladnutí, keď máte žalúdočné problémy. Nech sa páči, najlepší morčací vývar z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Máme pre vás aj zopár dobrých rád. Najdôležitejšie je, aby sa morčací vývar - polievka z morčacieho mäsa varila pomalým varením, tiahnutím. Tým docielime, že domáci vývar bude silný a predovšetkým číry. Keď bude príliš vrieť, môže sa stať, že bude zakalený. Do polievky môžete zvoliť rôznu koreňovú zeleninu podľa obľuby. Ak ju chcete chrumkavejšiu pridáme ju v polovici varenia. Do morčacieho vývaru pridávame aj čerstvé vňate - petržlenovú, zelerovú, môžeme aj ligurček. Vňate pridávame až pol hodinu pred koncom varenia tradičnej polievky.
Ako pripraviť krupicové halušky do polievky výživné krupicové halušky zo špaldovej krupice
(Na 6-7 porcií)
Ingrediencie na polievku: 1 morčacie stehno spodné alebo 1 morčacie krídlo (1/2 morčacieho stehna spodného a 1/2 morčacieho krídla), 4 ks mrkva strednej veľkosti, 2 ks petržlen strednej veľkosti, 1/2 menšieho kalerábu, 1 menší kúsok zeleru, 1 ks cibuľa strednej veľkosti alebo kúsok póru (cca 10 cm), 1 strúčik cesnaku (podľa chuti, môžeme aj vynechať), kelový alebo kapustový list (môžeme aj vynechať), 2,5 l voda na dochutenie polievky: soľ, 4 guličky celého čierneho korenia, vegeta (ak používate) na dozdobenie a doplnenie vitamínu C: petržlenová vňať - podľa chuti
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Domáci morčací vývar scedíme, pridáme do taniera s kúskami mäsa, nakrájanou zeleninou, cestovinou (najlepšie domácou) a petržlenovou vňaťou.
Dobrú tradičnú chuť želáme.
Vyskúšajte aj rýchla a chutná kuracia polievka so zeleninou, skvelý recept portálu Ženyvmeste.sk
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.