Výborné a šťavnaté Kuracie rezne, avšak o niečo zdravšie - na prírodno. Pripravte si s receptom webu DobráKuchyňa.sk skvelý obed.
Kuracie mäso, najmä to prsné, je zaručenou istotou, ktorú každý pozná a chutí mu. Ak sa vám nechce mäso len dokola vyprážať, ani to nie je zdravé, skúste ľahšiu verziu kuracích rezňov na prírodno.
Tento recept je čarovný pre svoju jednoduchosť, minimum ingrediencií a tiež skvelú chuť. Niekedy netreba vymýšľať, veľa koreniť, komplikovať.
Stačí si vziať úplne obyčajné mäso z kuracích pŕs, trochu múky, cibuľku, k tomu zeleninu a podarí sa uvariť ľahší obed alebo večera.
Skúste si to podľa fotoreceptu Dobá kuchyňa; pochutí si celá rodina.
Máme pre vás aj recept na výborné kuracie soté so zeleninou a dusenou ryžou
(na 4 porcie)
Ingrediencie na 4 porcie: 600 g kuracieho mäsa, 3 hrste mrazenej zeleniny, 1 stredná cibuľa, 50 g hladkej múky, 2 polievkové lyžice masla, alebo oleja, 1 kávová lyžička mletej červenej papriky, soľ podľa chuti.
Jemne naklepané a osolené mäso obalíme v múke.
Kúsky mäsa opražíme z oboch strán na rozpálenom oleji.
Vo výpeku smažíme cibuľku na kocky, pridáme červenú mletú papriku a vodu.
Vložíme späť mäso a tiež zeleninu a dusíme až do zmäknutia. Môžeme podávať s ryžou.
Recept vznikol v spolupráci s facebookovou stránkou Lopárik
Krémová šampiňónová polievka je jednoduchá súčasť kuchyne v každej domácnosti. Chuť našej krémovej šampiňónovej polievky vám spríjemní deň.
Výborný pizza závin z kysnutého cesta, ktorý sa hodí na obed, večeru či desiatu do školy.
Zapečená tortilla plnená bešamelovou omáčkou s mäsom. Overený recept webu DobráKuchyňa.sk.
Fašírky z diviny podľa originálneho receptu skúseného poľovníka sú skutočná deliakatesa. Nezameniteľná chuť divinových fašírok stojí za všetku námahu.
Ten najlepší tradičný podplamenník podľa originálneho receptu. Stáročia overená chuť skvelého podplamenníku.
Recept na najlepší makový, alebo tvarohový kysnutý závin od babičky. Overený recept webu Dobrá Kuchyňa.sk.