Skvelý hrnčekový recept z dielne Dobrej kuchyne stojí za to vyskúšať. Je zdravší, so špaldovou múkou, tvarohom a ovocím.
Zamaškrtí si celá rodina bez výčitiek. Dobrý koláčik poteší nielen deti, ale aj nejednu návštevu.
[Vybrali sme pre vás aj ďalší recept - najlepšia bublanina s ovocím - kliknite]
Máte doma tvaroh, ovocie či už čerstvé, mrazené alebo kompótové? Upečte si úžasný hrnčekový koláč, ktorý je šťavnatý, plný skvelých ingrediencií. Zdravšie pečenie s Dobrou kuchyňou.
[Vybrali sme pre vás aj recept na skvelú pudingovú bábovku]
(hrnček 250 ml na hrnčekové cesto)
Ingrediencie: 2 hrnčeky hladkej špaldovej múky, 1 hrnček kryštálového cukru, 1 ks vanilínový cukor, 1 hrnček mlieka, ½ hrnčeka oleja, 2 ks vajce, 1 ks prášok do pečiva, 2 polievkové lyžice kakaa. Na tvarohovú zmes: 500 g jemného nízkotučného tvarohu, 1 ks vajce, 2 ks vanilínový cukor, 1 polievková lyžica práškového cukru, 1 plná polievková lyžica Zlatého klasu, štipka soli. Na vylepšenie koláčika: 2 plné hrste obľúbeného ovocia, čokoláda.
Tip pre vás
[Stále krájate cibuľu ručne? Ušetrite čas a použite krájač na cibuľu kúpite tu:]
Tip Dobrej kuchyne: Výhodou tohto hrnčekového koláča je, že si ho môžete pripraviť podľa dostupných ingrediencií. Pridaním bezlepkovej múky, bude táto sladká dobrota vhodná aj pri intolerancii na lepok.
Sladké maškrtenie.
[Vyskúšajte aj ďalšie recepty na skvelé hrnčekové koláče na webe zenyvmeste.sk]
Krémová šampiňónová polievka je jednoduchá súčasť kuchyne v každej domácnosti. Chuť našej krémovej šampiňónovej polievky vám spríjemní deň.
Výborný pizza závin z kysnutého cesta, ktorý sa hodí na obed, večeru či desiatu do školy.
Zapečená tortilla plnená bešamelovou omáčkou s mäsom. Overený recept webu DobráKuchyňa.sk.
Fašírky z diviny podľa originálneho receptu skúseného poľovníka sú skutočná deliakatesa. Nezameniteľná chuť divinových fašírok stojí za všetku námahu.
Ten najlepší tradičný podplamenník podľa originálneho receptu. Stáročia overená chuť skvelého podplamenníku.
Recept na najlepší makový, alebo tvarohový kysnutý závin od babičky. Overený recept webu Dobrá Kuchyňa.sk.