Skvelý hrnčekový recept z dielne Dobrej kuchyne stojí za to vyskúšať. Je zdravší, so špaldovou múkou, tvarohom a ovocím.
Zamaškrtí si celá rodina bez výčitiek. Dobrý koláčik poteší nielen deti, ale aj nejednu návštevu.
[Vybrali sme pre vás aj ďalší recept - najlepšia bublanina s ovocím - kliknite]
Máte doma tvaroh, ovocie či už čerstvé, mrazené alebo kompótové? Upečte si úžasný hrnčekový koláč, ktorý je šťavnatý, plný skvelých ingrediencií. Zdravšie pečenie s Dobrou kuchyňou.
[Vybrali sme pre vás aj recept na skvelú pudingovú bábovku. Vyskúšajte aj náš recept na jahodový koláč s posýpkou. A tu je náš recept na jablkový koláč s posýpkou. Skúste aj pravé valašské frgály.
(hrnček 250 ml na hrnčekové cesto)
Ingrediencie: 2 hrnčeky hladkej špaldovej múky, 1 hrnček kryštálového cukru, 1 ks vanilínový cukor, 1 hrnček mlieka, ½ hrnčeka oleja, 2 ks vajce, 1 ks prášok do pečiva, 2 polievkové lyžice kakaa. Na tvarohovú zmes: 500 g jemného nízkotučného tvarohu, 1 ks vajce, 2 ks vanilínový cukor, 1 polievková lyžica práškového cukru, 1 plná polievková lyžica Zlatého klasu, štipka soli. Na vylepšenie koláčika: 2 plné hrste obľúbeného ovocia, čokoláda.
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Výhodou tohto hrnčekového koláča je, že si ho môžete pripraviť podľa dostupných ingrediencií. Pridaním bezlepkovej múky, bude táto sladká dobrota vhodná aj pri intolerancii na lepok.
Sladké maškrtenie. Ale máme pre vás aj grankový koláč.
[Vyskúšajte aj ďalšie recepty na skvelé hrnčekové koláče na webe zenyvmeste.sk]
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.