Chcete si posilniť imunitu? Uvarte si polievku z jušky - kapustovej vody. Tradičná jušková polievka s hubami, zdravá polievka so značkou Dobrá kuchyňa. Dobrú chuť vám želáme.
Vynikajúca jušková polievka, tradičná juška s hubami z dielne Dobrej kuchyne. Ponúkame skvelý recept, ktorý sa oplatí vyskúšať.
Kyslá - kvasená kapusta, kráľovná zdravia a krásy, poklad slovenského národa. Obsahuje nielen vitamín C, E, A, K, vitamíny skupiny B, ale aj mnoho živín. Prečisťuje, lieči, skrášľuje, zvyšuje odolnosť proti vírusom a infekciám. Preto toľká pozornosť. Pripravte si s nami najlepšiu juškovú polievku s hubami, potešíte tak svoje zdravie.
Vybrali sme pre vás aj recept na domácu mačanku z jušky a sušených húb - tradičnú a chutnú
Táto polievka sa zvykne tradične varievať na východe Slovenska na Štedrý večer. Aj keď je polievka pôstna, ak vynecháte maslo, je aj bez mäsa a klobásy, chutí fantasticky. Úžasná polievka plná živín a vitamínov.
Našu juškovú polievku si však môžete uvariť kedykoľvek, počas celého roka. Posilnite si nielen imunitu, nedáte vírusom žiadnu šancu, najete sa aj do krásy.
Inšpirujte sa tradičný recept na najlepšiu kapustnicu s klobásou a hubami
(Na 4-5 porcií)
Ingrediencie: 1,2 l jušky - vody z kvasenej kapusty (zriedenej podľa potreby, chuti), 2 plné hrste sušených húb na zápražku bez múky: 2 polievkové lyžice masla alebo olivového oleja (oleja), 1 ks cibuľa strednej veľkosti, 4 strúčiky cesnaku (podľa chuti), 2 polievkové lyžice mletej červenej papriky na dochutenie polievky: soľ, mleté čierne korenie, celá alebo drvená rasca
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak milujete pálivé, pridajte do zápražky bez múky mletú červenú pálivú papriku. Juškovú polievku výborne doladí. Viete kedy chutí tradičná juška najlepšie? Na druhý deň, keď prejdú všetky chute.
Dobrú tradičnú chuť.
Vyskúšajte aj tradičnú štedrovečernú polievku z kapustovej vody, recept portálu Ženyvmeste.sk
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.