Najlepšia tradičná kapustnica s klobásou, údeným rebierkom a sušenými hubami. Zbiehajú sa vám slinky? Nech sa páči, tradičná dobrota webu Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte, pochutí si celá rodina.
Aj keď je naša kuchyňa nováčikom, u nás nájdete recepty, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Máme bohaté skúsenosti s varením a pečením, varíme jednoducho a chutne, tradične, aj netradične.
Každý deň pre vás pripravujeme recepty s veľkým odhodlaním a láskou. Len vďaka vám sa môžeme neustále zlepšovať a inšpirovať. Ďakujeme za vašu priazeň.
Kapustová polievka bez mäsa tradičná pôstna kapustnica s hubami
Chutná a výdatná polievka je výborná nielen na obed, hodí sa aj na večeru, zahreje a zasýti. Milujete polievky plné tradičných chutí? Nech sa páči. Kuchyňa webu Dobrá kuchyňa vám ponúka jednoduchý recept na vynikajúcu tradičnú kapustnicu.
Kyslá kapusta je kráľovná zdravia a krásy, náš domáci slovenský poklad. Vďaka svojim blahodárnym účinkom patrí medzi najzdravšie potraviny. Prečisťuje, lieči, skrášľuje, zvyšuje odolnosť proti vírusom a infekciám.
Pripravte si s nami chutnú a zdravú polievku pre celú rodinu. Najlepšia tradičná kapustnica s klobásou, údeným rebierkom a hubami so značkou Dobrá kuchyňa. Dobrú tradičnú chuť vám želáme.
Jednoduchý recept z kyslej kapusty najlepší segedínsky guláš. Tu je zase Vianočná kapustnica s udeným mäsom a klobásou. Skúste s nami nájsť tajomstvo dokonalej kapustnice.
(6 porcií)
Ingrediencie: 3 plné hrste kyslej (kvasenej) kapusty, 2 plné hrste sušených húb, 2 kusy (nožičky) klobásy - údenej alebo surovej (najlepšie však kombinácia oboch), 1 menší kus údeného rebierka (cca 100-150 g), voda na zriedenie (cca 1,4 l) na dochutenie: soľ (podľa chuti), 5 guličiek celého čierneho korenia, 2 ks bobkový list, 1/2 malej lyžičky celej rasce na zápražku bez múky: 3 polievkové lyžice bravčovej masti alebo oleja, 1 ks cibuľa strednej veľkosti, 4-5 strúčikov cesnaku (podľa chuti), 3 zarovnané polievkové lyžice mletej červenej papriky
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Domácu kapustnicu si môžeme pripraviť aj bez mäsa. Postup je rovnaký, akurát ku kyslej (kvasenej) kapuste pridáme iba sušené huby. Aj bez mäsa chutí naša kapustnica úžasne. Najlepšie však na druhý deň, keď prejdú všetky chute.
Dobrú tradičnú chuť. A tu je kapustnica s pretlakom.
Vyskúšajte aj recept na výbornú sviatočnú kapustnicu webu Ženy v meste
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.