Fantastická zeleninovo smotanová omáčka na cestoviny. Jednoduchý a rýchly recept pre celú rodinu so značkou Dobrá kuchyňa.
Vynikajúca zeleninová omáčka k cestovinám i mäsu. Skvelý recept, ktorý si obľúbite.
Skvelá zeleninovo-smotanová omáčka na cestoviny s mrkvou, kalerábom a mrazeným hráškom. Inšpirujte sa receptom Dobrej kuchyne.
Obľúbená omáčka na cestoviny super rýchla smotanovo syrová omáčka, ktorú musíte vyskúšať
Cestoviny. Receptov na obľúbené cestoviny nie je nikdy dosť. Dnes prichádzame s novinkou. Jednoduchý recept na zeleninovú omáčku pre tých, ktorí nechcú stráviť v kuchyni veľa času.
Najlepšie cestoviny s lahodnou zeleninovou omáčkou. Určite si pochutíte. Naše cestoviny si môžete pripraviť aj v bezlepkovej verzii, ak zvolíte cestoviny bez lepku. Vynikajúca smotanovo zeleninová omáčka so značkou Dobrá kuchyna.
Ako správne uvariť cestoviny? My vám poradíme. Do vody pridajte iba soľ, žiadny olej. Cestoviny uvaríme podľa návodu, dĺžka varenia záleží od veľkosti a druhu cestovín. Po uvarení cestoviny iba scedíme, nepreplachujeme! Necháme ich odkvapkať. Omáčka do cestovín? Kdeže, práve naopak. Omáčka čaká na cestoviny. Scedené cestoviny pridáme k omáčke, premiešame a ihneď podávame.
Chutný obed bez mäsa najlepšie cestoviny s duseným kalerábom
(Na 4-5 porcií)
na porciu rátame 100 g suchých cestovín
Ingrediencie: 400 g obľúbené cestoviny (špagety, pappardelle, tagliatelle, fussili, penne - celozrnné, špaldové, bezlepkové, semolinové), 1 ks kaleráb strednej veľkosti, 2 ks mrkva strednej veľkosti, 2 plné hrste mrazeného hrášku, 3 polievkové lyžice masla (olivového oleja), 1 ks menšia cibuľa, 2 strúčiky cesnaku (podľa chuti), 1-2 hrste nastrúhaného obľúbeného syra (eidam, gouda, mozzarella, niva) - zahustenie omáčky, 250 ml šľahačková smotana, 150 ml mlieko (podľa potreby, môžeme aj vynechať) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie - podľa chuti, štipka mletej červenej papriky, štipka kurkumy (výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo, štipka celej alebo drvenej rasce (môžeme aj vynechať, podporuje však trávenie) na dozdobenie: čerstvé bylinky podľa chuti
Tip pre vás
[Stále krájate cibuľu ručne? Ušetrite čas a použite krájač na cibuľu kúpite tu:]
Tip Dobrej kuchyne: Ak chceme cestoviny bez výčitiek, pripravme si cestoviny celozrnné, špaldové. Celozrnné potraviny obsahujú omnoho viac vlákniny, sú výživnejšie a zdravšie. Prospievajú aj nášmu tráveniu.
Dobrú chuť vám želáme.
Vyskúšajte aj fantastická smotanová omáčka so šunkou, top recept na cestoviny portálu Ženyvmeste.sk
Krémová šampiňónová polievka je jednoduchá súčasť kuchyne v každej domácnosti. Chuť našej krémovej šampiňónovej polievky vám spríjemní deň.
Výborný pizza závin z kysnutého cesta, ktorý sa hodí na obed, večeru či desiatu do školy.
Zapečená tortilla plnená bešamelovou omáčkou s mäsom. Overený recept webu DobráKuchyňa.sk.
Fašírky z diviny podľa originálneho receptu skúseného poľovníka sú skutočná deliakatesa. Nezameniteľná chuť divinových fašírok stojí za všetku námahu.
Ten najlepší tradičný podplamenník podľa originálneho receptu. Stáročia overená chuť skvelého podplamenníku.
Recept na najlepší makový, alebo tvarohový kysnutý závin od babičky. Overený recept webu Dobrá Kuchyňa.sk.