Vynikajúca oškvarková pomazánka s kyslými uhorkami. Milujete naše tradičné domáce výrobky?
Oškvarky patria neodmysliteľne medzi nich? Pripravte si chutnú oškvarkovú pomazánku podľa domáceho receptu z dielne Dobrej kuchyne.
Vybrali sme pre vás aj recept na výbornú avokádovú nátierku
Pomazánky sú veľmi obľúbené, pretože ich príprava je rýchla a jednoduchá. Môžete si ich pripraviť nielen na raňajky, ale aj desiatu, olovrant alebo večeru.
Chcete prekvapiť mužskú polovičku, či partiu kamarátov? Tak potom vynikajúcou oškvarkovou pomazánkou s kyslými uhorkami. Tradičná chuť s Dobrou kuchyňou.
Vybrali sme pre vás aj recept na voňavý domáci írsky chlieb bez droždia
(Na 5 porcií)
Ingrediencie: 300 g oškvarky, 2 ks kyslá uhorka strednej veľkosti, 4 ks vajce uvarené natvrdo, 1 ks malá cibuľa (môže byť aj červená alebo šalotka, sú jemnejšie), na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, vegeta bez soli (ak používate), mletá červená paprika (môže byť aj pálivá, podľa chuti), horčica, šťava z kyslých uhoriek
Tip pre vás
[18-dielna jedálenská súprava Carine, tento týždeň si ju kúpilo 75 zákazníkov - kliknite]
Tip Dobrej kuchyne: Namiesto kyslých uhoriek môžeme do tradičnej oškvarkovej pomazánky nakrájať aj sterilizovanú kapiu, ale aj kapiu čerstvú alebo farebnú papriku (červenú, žltú, zelenú). Pripravte si pomazánku podľa svojej chuti. Dobrú pomazánkovú chuť.
Vyskúšajte aj recept na výbornú oškvarkovú pomazánku s uhorkami portálu Ženy v meste
Najlepšie bylinkové maslo z medvedieho cesnaku, RECEPT plný zdravia. Dobrá kuchyňa vám ponúka recept plný zdravia na pochúťku z medvedieho cesnaku.
Vynikajúca nátierka z opraženej cibule. Skvelý recept na chutnú nátierku so značkou Dobrá kuchyňa.
Fantastické cestoviny s tuniakom a paradajkami. Skvelý rýchly recept so značkou Dobrá kuchyňa, keď vás zaskočí hlad.
Fantastická syrovo-cesnaková nátierka. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Skvelá nátierka na každú príležitosť.
Mrkvovo-zázvorová krémová polievka. Výživný recept na skvelú polievku so značkou Dobrá kuchyňa.
Ako pripraviť kuracie stehná pečené v rúre. Fotorecept z dielne webu Dobrá kuchyňa. Stačí si zaželať iba dobrú chuť.