Fantastický piškótový koláč s džemom, banánmi a šľahačkou so značkou Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte. Pochutí si celá rodina. Jednoduchý a rýchly koláčik, ktoré poteší vaše chuťové poháriky.
Viete ako pripraviť vynikajúcu piškótu? My vám poradíme. Ak natriete na piškótu džem alebo lekvár, pridáte banány a šľahačku, ktorú vylepšíte ešte grankom alebo strúhanou čokoládou, garantujeme, že vám tento koláčik zachutí. Budete doma za hviezdu.
Vybrali sme pre vás aj recept na rýchly hrnčekový perník, lacný a zdravší recept
Pamätáte si koláčiky vášho detstva? Tento piškótový, s džemom, banánmi a šľahačkou nám mamka piekla takmer každú nedeľu. Rýchlo zmizol, pretože chutí úžasne. Nenechali sme ho ani dobre zachladiť, pretože sme nevedeli vydržať. Dokonalý koláčik, pre nás najlepší na celom svete.
Nech sa páči, vyskúšajte. Dobrá kuchyňa vám ponúka podrobný fotorecept, aby ste ho upiekli svojim najbližším. Sladké maškrtenie vám želáme.
Inšpirujte sa tradičný recept na vynikajúci hrnčekový koláč z kyslého mlieka, alebo banánovú roládu. Tu je aj recept na francúzsky krémeš. Tu je naša punčová torta. Alebo skúste recept na rýchle linecké cesto, či tento recept na jednoduché cesto na vykrajované vianočné pečivo.
(Na 30 ks - 1 väčší plech)
Ingrediencie na cesto: 5 ks vajce, štipka soli, 250 g práškového cukru, 1,5 dl slnečnicového oleja, 1,5 dl horúcej vody, 250 g hladkej špaldovej (hladkej) múky, 1 ks prášok do pečiva na potretie koláča: 1 pohár džemu alebo lekváru (najlepšie domáceho, vynikajúci je jahodový) ďalšie ingrediencie: 5 ks banán, 500 ml 33% šľahačková smotana, 400 g 16% kyslá smotana, práškový cukor (podľa chuti) na dozdobenie: granko alebo nastrúhaná čokoláda, čerstvé ovocie podľa chuti, lístky medovky alebo mäty
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak nemáte banány, môžete zvoliť aj iné obľúbené ovocie, napríklad jahody, čučoriedky, černice, maliny. Koláčik môžete dozdobiť aj lístkami mäty či medovky.
Sladké božské pokušenie. Máme pre vás aj recept na jahodový koláč.
Vyskúšajte aj najlepší piškótový koláč s ovocím a šľahačkou, osvedčený recept portálu Ženyvmeste.sk
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk