Medvedí cesnak, liečivá bylina, ktorá rastie ako prvá na začiatku jari. Tie prvé malé lístky sú plné živín a vitamínov. Pripravte si s nami liečivé víno z medvedieho cesnaku, top recept z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Víno z medvedieho cesnaku. Vyskúšajte liečivé víno z medvedieho cesnaku so značkou Dobrá kuchyňa. Toto liečivé víno z medvedieho cesnaku je vhodné pri kašli, zahlienených pľúcach, podporuje aj naše trávenie.
Prečítajte si náš zaujímavý blog o medveďom cesnaku zázračný medvedí cesnak a jeho využitie
Sezóna medvedieho cesnaku je tu. Pripravte si s nami liečivé víno z medvedieho cesnaku so značkou Dobrá kuchyňa. Vyskúľajte. Na zdravie priatelia!
Liečivé víno z medvedieho cesnaku vychutnávame v menších dávkach, s mierou, aby sme si príliš neznížili krvný tlak. Dajte si malinký pohárik nášho liečivého vína po ťažko stráviteľnom jedle. Budete milo prekvapení.
Medvedí cesnak je zelený zázrak prírody. Pomáha nielen pri kašli, bolestiach hlavy, ale aj pri vysokej hladine cholesterolu, vysokom krvnom tlaku, poruchách vylučovaia a trávenia, je výborný aj na posilnenie imunity, pôsobí protizápalovo a detoxikačne. Je ľahko dostupný a zadarmo.
Recept na domáci chlieb vynikajúci írsky chlieb, recept bez kysnutia so značkou NajlepšieKoláče.sk
(Na 0,7 l)
Ingrediencie na liečivé víno: 0,75 l bieleho alebo červeného vína (najlepšie kvalitnejšie suché víno), dve až tri plné hrste listov medvedieho cesnaku (podľa chuti a znášanlivosti) na dosladenie: med podľa chuti (môžeme aj vynechať)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Na prípravu liečivého vína z medvedieho cesnaku môžete zvoliť aj víno biele polosladké, ale aj obľúbené červené víno.
Na zdravie!
Vyskúšajte aj liečivé víno z medvedieho cesnaku, obľúbený recept kuchyne portálu Ženy v mesteNajlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.