Medvedí cesnak, liečivá bylina, ktorá rastie ako prvá na začiatku jari. Tie prvé malé lístky sú plné živín a vitamínov. Pripravte si s nami liečivé víno z medvedieho cesnaku, top recept z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Víno z medvedieho cesnaku. Vyskúšajte liečivé víno z medvedieho cesnaku so značkou Dobrá kuchyňa. Toto liečivé víno z medvedieho cesnaku je vhodné pri kašli, zahlienených pľúcach, podporuje aj naše trávenie.
Prečítajte si náš zaujímavý blog o medveďom cesnaku zázračný medvedí cesnak a jeho využitie
Sezóna medvedieho cesnaku je tu. Pripravte si s nami liečivé víno z medvedieho cesnaku so značkou Dobrá kuchyňa. Vyskúľajte. Na zdravie priatelia!
Liečivé víno z medvedieho cesnaku vychutnávame v menších dávkach, s mierou, aby sme si príliš neznížili krvný tlak. Dajte si malinký pohárik nášho liečivého vína po ťažko stráviteľnom jedle. Budete milo prekvapení.
Medvedí cesnak je zelený zázrak prírody. Pomáha nielen pri kašli, bolestiach hlavy, ale aj pri vysokej hladine cholesterolu, vysokom krvnom tlaku, poruchách vylučovaia a trávenia, je výborný aj na posilnenie imunity, pôsobí protizápalovo a detoxikačne. Je ľahko dostupný a zadarmo.
Recept na domáci chlieb vynikajúci írsky chlieb, recept bez kysnutia so značkou NajlepšieKoláče.sk
(Na 0,7 l)
Ingrediencie na liečivé víno: 0,75 l bieleho alebo červeného vína (najlepšie kvalitnejšie suché víno), dve až tri plné hrste listov medvedieho cesnaku (podľa chuti a znášanlivosti) na dosladenie: med podľa chuti (môžeme aj vynechať)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Na prípravu liečivého vína z medvedieho cesnaku môžete zvoliť aj víno biele polosladké, ale aj obľúbené červené víno.
Na zdravie!
Vyskúšajte aj liečivé víno z medvedieho cesnaku, obľúbený recept kuchyne portálu Ženy v mesteMáme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk