Šťavnaté pravé francúzske zemiaky zo surových zemiakov. Fantastický top recept portálu Dobrá kuchyňa určite vyskúšajte. Keď vynecháte údenú šunku alebo špekačky, máte vynikajúce jedlo bez mäsa.
Pripravte si chutný obed či večeru pre celú rodinu. Dobrú chuť vám prajeme. Francúzske zemiaky sa u nás tešia veľkej obľube. Hlavné jedlo z jedného pekáča, pochutia si všetci.
Naše francúzske zemiaky sú nielen šťavnaté, výbornej chuti, prípravu zvládne aj každý začiatočník. Šťavnaté francúzske zemiaky so značkou Dobrá kuchyňa.
Inšpirujte sa originál recept na najlepšie domáce utopence
Aj keď je Dobrá kuchyňa nováčikom, naše recepty vám svojou kvalitou určite ulahodia. Každý deň ich pre vás pripravujeme s láskou a nadšením. Recepty sú overené, vyskúšané, spracované do najmenších detailov.
Našou prioritou je, aby sa vám jedlá vydarili hneď na prvý krát a chutilo vám všetkým. Jednoduchá príprava, podrobný fotorecep, chutné jedlo. To je Dobrá kuchyňa.
Vybrali sme pre vás aj recept na najlepšie zemiaky na kyslo, ktoré si obľúbite. Skúste aj český recept na domácu sekanú. Alebo vyskúšajte recept na zemiakové placky.
(pre 4 osoby)
Ingrediencie: 8-10 ks zemiak strednej veľkosti, 4 ks uvarené vajce natvrdo, 10 cm kus póru, 4 špekačky (200 g údenej šunky), 4 polievkové lyžice masla, 100 g mozzarella, 100 g tvrdý syr na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, kurkuma, celá (drvená) rasca na zálievku: 200 ml kyslá smotana, 200 ml mlieko, 2 ks vajce, soľ, mleté čierne korenie na dozdobenie: čerstvé bylinky (petržlenová vňať, pažítka, kôpor)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak si chcete ušetriť čas pri príprave francúzskych zemiakov, upečte si francúzske zemiaky zo zemiakov, ktoré si uvaríte v šupke. Francúzske zemiaky už z uvarených zemiakov chutia tiež úžasne. Inšpirujte sa receptom nižšie.
Dobrú chuť.
Vyskúšajte aj recept na najlepšie francúzske zemiaku webu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk