Segedínsky guláš, tradičný a chutný. Kuchyňa webu Dobrá kuchyňa vám prináša novinku, vynikajúci segedínsky guláš bez múky.
Jednoduchá príprava, ktorú zvládne aj každý začiatočník. Vyskúšajte, určite si pochutíte. Dobrú chuť vám želáme.
Vybrali sme pre vás recept na pravý segedínsky guláš webu Ženy v meste
Obľubujete jedlá z jedného hrnca? Kyslá kapusta a parená knedľa sú vašou pochúťkou?
Pripravte si najlepší šťavnatý segedínsky guláš podľa nášho receptu, ktorý si zamilujete. Varte s nami jednoducho a chutne, varte so značkou Dobrá kuchyňa.
Pripravili sme pre vás aj recept na výborný segedínsky guláš zo sladkej kapusty. Alebo skúste recept na maďarský segedínsky guláš.
(pre 5 osôb)
Ingrediencie: 700 g bravčové pliecko (bravčová krkovička), 2 polievkové lyžice bravčovej masti (3 polievkové lyžice oleja), 3 ks cibuľa strednej veľkosti, 4 veľké hrste kyslej (kvasenej) kapusty, 180-250 ml šľahačkovej smotany (môžeme aj vynechať, ak šľahačkovú smotanu nemáme, môžeme pridať aj zopár lyžíc kyslej smotany), 3 strúčiky cesnaku (podľa chuti) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, 3 polievkové lyžice mletej červenej papriky (môže byť aj pálivá), 1/2 malej lyžičky celej alebo drvenej rasce, 1 ks bobkový list, trochu kurkumy (aj keď nie je tradičná, dodá peknú farbu, je fantastická na kĺby), môžeme zvoliť už hotové korenie napr. gulášové korenie, bravčové pečené
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak si mäso namarinujeme, to znamená, že pridáme dve polievkové lyžice oleja a obľúbené korenie, premiešame a uložíme do chladu aspoň na hodinu (najlepšie cez noc), mäso získa nielen na chuti, skôr sa aj udusí.
Dobrú gulášovú chuť.
Vyskúšajte recepty na poctivý segedínsky gulášNajlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.