AMC
Nákupný zoznam

Najlepšia bublanina s ovocím, hrnčekový RECEPT

03.09.2020 | Autor: Nela

Najlepšia bublanina s ovocím. Hrnčeková, jednoduchá, skvelá. Neváhajte. Novinku z dielne Dobrej kuchyne sa rozhodne oplatí vyskúšať.

Najlepšia bublanina s ovocím

Hrnčeková, jednoduchá, skvelá bublanina. Neváhajte. Novinku z dielne Dobrej kuchyne sa rozhodne oplatí vyskúšať.

Bublanina je veľmi obľúbená. Upiecť si ju môžete nielen v lete s čerstvým ovocím, ale aj v zime z mrazeného či kompótového ovocia. Sladké maškrtenie s Dobrou kuchyňou.

Bublanina s ovocím

  • Čas prípravy: 10 minút
  • Čas pečenia: 25 minút
  • Počet porcií: 20

Vyskúšajte aj ďalší recept skvelá klasická bublanina s ovocím webu NajlepšieKoláče.sk

Výhodou bublaniny je, že na jej prípravu môžete zvoliť ľubovoľné ovocie, aj to kompótové, ktoré sa na vás usmieva zo špajze. Je rýchla a jednoduchá na prípravu, a pritom veľmi chutná a šťavnatá.

Dobrá kuchyňa vám prináša ďalší overený recept na vynikajúci hrnčekový koláč. Najlepšia bublanina s ovocím pre celú rodinu. Vyskúšajte aj náš recept na jahodový koláč s posýpkou.

Skvelá pudingová bábovka, výborný recept - kliknite

Výborná hrnčeková bublanina s ovocím - ingrediencie

(hrnček 250 ml)


Ingrediencie

  • 1 hrnček - mlieko
  • 2 hrnčeky - polohrubá múka
  • 2 ks - vanilínový cukor
  • 1 ks - prášok do pečiva
  • 1 hrnček - kryštálový cukor
  • 1 ks - ovocie
Poslať ako nákupný zoznam



Najlepšia bublanina s ovocím, hrnčekový RECEPTAutor - Nela

Výborná hrnčeková bublania s ovocím - postup receptu

Ingrediencie: hrnček 250 ml. Suché ingrediencie: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček kryštálového cukru, 2 ks vanilínový cukor, 1 ks prášok do pečiva, mokré ingrediencie: 1 hrnček vlažného mlieka, 3 ks vajce, ½ hrnčeka oleja, ovocie na bublaninu: čerstvé, mrazené alebo kompótové ovocie podľa obľuby.

Tip pre vás

[Elegantné automatické otvárače na víno - otvoria až 70 fliaš na jedno nabitie. V krásnom darčekovom balení - kliknite tu:]

  1. Cesto na bublaninu pripravíme tak, že si zmiešame suché a mokré ingrediencie osobitne, v dvoch miskách. Potom do suchej zmesi zapracujeme vymiešané mokré  ingrediencie. Vznikne nám vláčne cesto. Príprava cesta je veľmi rýchla.
  2. Na hrnčekovú bublaninu môžeme zvoliť rôzne druhy čerstvého alebo mrazeného ovocia (3 plné hrste). Čerstvé ovocie umyjeme, odkôstkujeme, zbavíme stopiek. Máte veľa kompótov? Pokojne ho použite do našej chutnej bublaniny s ovocím.
  3. Plech (cca 25x35 cm) vystelieme papierom na pečenie, prípadne dôkladne potrieme olejom (maslom). Na pripravený plech vylejeme cesto, na neho poukladáme zvolené ovocie. Ovocnú bublaninu pečieme cca 25 minút, podľa veľkosti plechu.

Tip Dobrej kuchyne: Po upečení môžeme hrnčekovú ovocnú bublaninu posypať práškovým cukrom. Milujete čokoládu? Tak si potom pripravte čokoládovú polevu, ktorou ovocnú bublaninu pofrkajte.

Dobrú sladkú chuť.  Skúste aj náš recept na čučoriedkový koláč s tvarohom.

Výborná hrnčeková čerešňová bublanina. Osvedčený RECEPT portálu zenyvmeste.sk

Prihláste sa na náš newsletter

A dostávajte pravidelne najnovšie recepty e-mailom bez reklamy!

Všetky recepty