Nákupný zoznam

Najlepšia bublanina s ovocím, hrnčekový RECEPT

12.03.2020

  • 4.5/5

Najlepšia bublanina s ovocím. Hrnčeková, jednoduchá, skvelá. Neváhajte. Novinku z dielne Dobrej kuchyne sa rozhodne oplatí vyskúšať.

Najlepšia bublanina s ovocím

Hrnčeková, jednoduchá, skvelá bublanina. Neváhajte. Novinku z dielne Dobrej kuchyne sa rozhodne oplatí vyskúšať.

Bublanina je veľmi obľúbená. Upiecť si ju môžete nielen v lete s čerstvým ovocím, ale aj v zime z mrazeného či kompótového ovocia. Sladké maškrtenie s Dobrou kuchyňou.

Bublanina s ovocím

  • Čas prípravy: 10 minút
  • Čas pečenia: 25 minút
  • Počet porcií: 20

Vyskúšajte aj náš rýchly recept na skvelý pudingový jablkový koláč

Výhodou bublaniny je, že na jej prípravu môžete zvoliť ľubovoľné ovocie, aj to kompótové, ktoré sa na vás usmieva zo špajze. Je rýchla a jednoduchá na prípravu, a pritom veľmi chutná a šťavnatá.

Dobrá kuchyňa vám prináša ďalší overený recept na vynikajúci hrnčekový koláč. Najlepšia bublanina s ovocím pre celú rodinu.

Skvelá pudingová bábovka, výborný recept - kliknite

Výborná hrnčeková bublanina s ovocím - ingrediencie

(hrnček 250 ml)


Ingrediencie

  • 1 hrnček - mlieko
  • 2 hrnčeky - polohrubá múka
  • 3 ks - vajcia
  • 1/2 hrnčeka - olej
  • 2 ks - vanilínový cukor
  • 1 ks - prášok do pečiva
  • 1 hrnček - kryštálový cukor
  • 1 ks - ovocie
Najlepšia bublanina s ovocím, hrnčekový RECEPTAutor - Nela

Výborná hrnčeková bublania s ovocím - postup receptu

Ingrediencie: hrnček 250 ml. Suché ingrediencie: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček kryštálového cukru, 2 ks vanilínový cukor, 1 ks prášok do pečiva, mokré ingrediencie: 1 hrnček vlažného mlieka, 3 ks vajce, ½ hrnčeka oleja, ovocie na bublaninu: čerstvé, mrazené alebo kompótové ovocie podľa obľuby.

  1. Cesto na bublaninu pripravíme tak, že si zmiešame suché a mokré ingrediencie osobitne, v dvoch miskách. Potom do suchej zmesi zapracujeme vymiešané mokré  ingrediencie. Vznikne nám vláčne cesto. Príprava cesta je veľmi rýchla.
  2. Na hrnčekovú bublaninu môžeme zvoliť rôzne druhy čerstvého alebo mrazeného ovocia (3 plné hrste). Čerstvé ovocie umyjeme, odkôstkujeme, zbavíme stopiek. Máte veľa kompótov? Pokojne ho použite do našej chutnej bublaniny s ovocím.
  3. Plech (cca 25x35 cm) vystelieme papierom na pečenie, prípadne dôkladne potrieme olejom (maslom). Na pripravený plech vylejeme cesto, na neho poukladáme zvolené ovocie. Ovocnú bublaninu pečieme cca 25 minút, podľa veľkosti plechu.

Tip Dobrej kuchyne: Po upečení môžeme hrnčekovú ovocnú bublaninu posypať práškovým cukrom. Milujete čokoládu? Tak si potom pripravte čokoládovú polevu, ktorou ovocnú bublaninu pofrkajte.

Dobrú sladkú chuť. smiley

Výborná hrnčeková čerešňová bublanina. Osvedčený RECEPT portálu zenyvmeste.sk

Všetky recepty

Najnovšie jedlá a koláče