Najlepšia vajíčková nátierka s cviklou. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte, nátierka úžasnej chuti, výživná a zdravá.
Cvikla obsahuje mnoho prospešných vitamínov a živín, omladzuje a chráni pred rôznymi chorobami. Je vynikajúca aj pre posilnenie našej imunity.
Cviklu veľmi nemusíte? Vyskúšajte však našu cviklovo-vajíčkovú nátierku. Potešíte svoje chuťové poháriky, aj vaše zdravie.
Recept z cvikly najjednoduchší cviklový fit šalát - vynikajúci recept
Nátierky sú skvelé na raňajky, večeru. Jednohubky s chutnou nátierkou potešia aj každú návštevu. Vajíčkovo-cviklová nátierka má nádhernú farbu, je veľmi chutná a zdravá. Nech sa páči, inšpirujte sa. Najlepšia vajíčková nátierka s cviklou so značkou Dobrá kuchyňa.
Cvikla potrebuje na uvarenie takmer hodinu, uvarte si preto cvikly viac. Potom ju skladujte v chladničke, vydrží aj týždeň. Môžete si tak kedykoľvek pripraviť aj iné pochúťky z cvikly, napríklad úžasný cviklový fit šalát, cviklový šalát s kyslou uhorkou a vajíčkami.
Inšpirujte sa recept na skvelý cviklový šalát s vajíčkom a kyslou uhorkou
(Na 4-5 porcií)
Ingrediencie: 2 ks (uvarená) cvikla strednej veľkosti, 4 ks vajce, 2 polievkové lyžice masla (Ramy) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, citrónová šťava - podľa chuti na dozdobenie: pažítka, jarná cibuľka, petržlenová vňať - podľa chuti (doplníme si aj ďalší vitamín C)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Keď si cviklu uvaríme deň vopred, ušetríme si čas pri samotnej príprave nátierky. Hotovú uvarenú cviklu si môžeme zakúpiť aj v obchode.
Dobrú nátierkovú chuť.
Vyskúšajte aj výbornú cviklovú nátierku, obľúbený recept webu Ženyvmeste.sk
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk
Skvelý recept z najzdravšej strukoviny s kari a kurkumou. Vyskúšajte ho tiež!
Ochutnali ste už tento výborný cuketový guláš? Kuracie mäso s cuketou na spôsob gulášu
Recept na vynikajúce bryndzové halušky, ktorý musíte vyskúšať.
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.