Nemusíte čakať na ďalší jarmok či hody. Pripravte si najlepšiu cigánsku pečienku podľa overeného receptu vašej Dobrej kuchyne. Garantujeme, že si budete pochvaľovať.
Ochutnali ste už pravú cigánsku pečienku? Bol to pre vás chuťový zážitok? Ak neviete ako na to,
Dobrá kuchyňa vám ponúka overený recept na túto dobrotu. Jednoduchá príprava, vynikajúca chuť.
Vybrali sme pre vás aj recept na najlepšie zemiaky na kyslo
Aj keď je Dobrá kuchyňa novým portálom na trhu, našou prioritou je predovšetkým kvalita receptov.
Postupne vám budeme prinášať nové recepty, ktoré budú nielen tradičné, ale aj moderné, recepty v zdravšom štýle, bezlepkové, vhodné pre deti, aj tých, ktorí mäso veľmi nemusia.
Torty, koláče a zákusky rozhodne nebudú chýbať. Nech sa páči, vstúpte do našej Dobrej kuchyne. Vyskúšajte aj náš jogurtový dresing na šalát.
Vyskúšajte aj recept na šťavnaté ražniči z bravčového mäsa na panvici
(Na 4 porcie, na osobu počítame cca 150 g mäsa)
Ingrediencie: 600 g bravčová krkovička (bravčové karé), 2 polievkové lyžice bravčovej masti na opekanie mäsa, 2 polievkové lyžice bravčovej masti na restovanie cibule, 3 ks cibuľa strednej veľkosti, na marinovanie mäsa: soľ, mleté čierne korenie, 5 dl mlieka, 5 strúčikov cesnaku, na oblohu: horčica, kyslá uhorka, feferónka
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Šťavnatú cigánsku pečienku podávame v žemli, ktorú sme potreli horčicou, s opraženou cibuľou, nakrájanou kyslou uhorkou, ale aj kúskami feferónky. Výborne chutí aj s opekanými zemiakmi.
Dobrú tradičnú chuť.
Vyskúšajte aj recept na najlepšiu cigánsku pečienku portálu Zenyvmeste.sk
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.