Nemusíte čakať na ďalší jarmok či hody. Pripravte si najlepšiu cigánsku pečienku podľa overeného receptu vašej Dobrej kuchyne. Garantujeme, že si budete pochvaľovať.
Ochutnali ste už pravú cigánsku pečienku? Bol to pre vás chuťový zážitok? Ak neviete ako na to,
Dobrá kuchyňa vám ponúka overený recept na túto dobrotu. Jednoduchá príprava, vynikajúca chuť.
Vybrali sme pre vás aj recept na najlepšie zemiaky na kyslo
Aj keď je Dobrá kuchyňa novým portálom na trhu, našou prioritou je predovšetkým kvalita receptov.
Postupne vám budeme prinášať nové recepty, ktoré budú nielen tradičné, ale aj moderné, recepty v zdravšom štýle, bezlepkové, vhodné pre deti, aj tých, ktorí mäso veľmi nemusia.
Torty, koláče a zákusky rozhodne nebudú chýbať. Nech sa páči, vstúpte do našej Dobrej kuchyne.
Vyskúšajte aj recept na šťavnaté ražniči z bravčového mäsa na panvici
(Na 4 porcie, na osobu počítame cca 150 g mäsa)
Ingrediencie: 600 g bravčová krkovička (bravčové karé), 2 polievkové lyžice bravčovej masti na opekanie mäsa, 2 polievkové lyžice bravčovej masti na restovanie cibule, 3 ks cibuľa strednej veľkosti, na marinovanie mäsa: soľ, mleté čierne korenie, 5 dl mlieka, 5 strúčikov cesnaku, na oblohu: horčica, kyslá uhorka, feferónka
Tip pre vás
[Stále krájate cibuľu ručne? Ušetrite čas a použite krájač na cibuľu kúpite tu:]
Tip Dobrej kuchyne: Šťavnatú cigánsku pečienku podávame v žemli, ktorú sme potreli horčicou, s opraženou cibuľou, nakrájanou kyslou uhorkou, ale aj kúskami feferónky. Výborne chutí aj s opekanými zemiakmi.
Dobrú tradičnú chuť.
Vyskúšajte aj recept na najlepšiu cigánsku pečienku portálu Zenyvmeste.sk
Krémová šampiňónová polievka je jednoduchá súčasť kuchyne v každej domácnosti. Chuť našej krémovej šampiňónovej polievky vám spríjemní deň.
Výborný pizza závin z kysnutého cesta, ktorý sa hodí na obed, večeru či desiatu do školy.
Zapečená tortilla plnená bešamelovou omáčkou s mäsom. Overený recept webu DobráKuchyňa.sk.
Fašírky z diviny podľa originálneho receptu skúseného poľovníka sú skutočná deliakatesa. Nezameniteľná chuť divinových fašírok stojí za všetku námahu.
Ten najlepší tradičný podplamenník podľa originálneho receptu. Stáročia overená chuť skvelého podplamenníku.
Recept na najlepší makový, alebo tvarohový kysnutý závin od babičky. Overený recept webu Dobrá Kuchyňa.sk.