Černohorský rezeň je pochúťka s nádychom výnimočnosti vďaka super voňavému cestíčku. Ak sa pustíte do jeho prípravy, robíte dobre. Ide o tradičnú pochúťku, ktorá sa hodí aj na slávnostnejší stôl.
Rezeň má rád snáď každý. Múka, vajíčko, strúhanka... Alebo klasické cestíčko?
Skúste ale vaše jedlo aspoň trošku ozvláštniť a pripravte si Černohorský rezeň podľa fotoreceptu Dobrá kuchyňa.
Ide o tradičnú pochúťku, ktorá sa hodí aj na slávnostnejší stôl.
Nie je to nič zložité v porovnaní s klasickou prípravou rezňov. Nebudete ľutovať, vaša rodina si isto pochutná.
Top recept najobľúbenejšia minútka z bravčového karé
(pre 6 osôb)
Rezne nakrájame na asi 1 cm plátky a naklepeme. Z každej strany mierne osolíme a zalejeme mliekom. Je dobré, ak hodinu postoja v chladničke.
Rozbijeme vajíčka, pridáme múku, mlieko a nastrúhané zemiaky.
Doplníme mleté čierne korenie, rascu aj majoránku.
Do cestíčka ešte nastrúhame cesnak a pridáme najemno nakrájanú cibuľu.
Rezne namočíme v cestíčku a smažíme v rozpálenom oleji.
Smažíme do zlatista z oboch strán. Okamžite po vybratí nastrúhame na každý kúsok syr.
Dobrú chuť.
Recept vznikol v spolupráci s facebookovou stránkou Lopárik
Radi by ste potešili vášho manžela pravým chlapským jedlom? Tip na skvelý bravčový guláš bez zásmažky, ktorý nikto nepokazí.
Pripravte výbornú sekanú doma! Z kvalitních surovín vám vznikne skvelá lahdôdka s chrumkavou kôrkou.
Pripravte si chutný fazuľový prívarok, ktorý poriadne zasýti. S čerstvým chlebom a rozvoniavajúcim mäsom vytvorí chuť fazuľového prívarku dokonalú pochúťku.
Ochutnali ste už tento výborný cuketový guláš? Kuracie mäso s cuketou na spôsob gulášu
Dobrá Kuchyňa vám prináša skvelý recept, pri ktorom využijete akékoľvek ovocie z vašej záhradky na vynikajúce ovocné koláče, ktorým nik neodolá.