Fantastická minútka z bravčového karé, jednoduchý a rýchly recept webu Dobrá kuchyňa. Nech sa páči, inšpirujte sa. Mäsko je mäkké, šťavnaté a príprava vám zaberie iba 15 minút. Dobrú chuť vám želáme.
Bravčové karé je veľmi obľúbené. Mäsko je chudé a rýchle na prípravu. Milujete rýchle recepty a minútky? Vyskúšajte náš skvelý a overený recept. Minútka z bravčového karé z dielne Dobrej kuchyne.
Vybrali sme pre vás recept na najlepšie kuracie prsia na smotane, alebo aj ten na bravčovú pečeň s ryžou.
Dobrá kuchyňa pre vás každý deň pripravuje nové recepty. Aj keď je naša webová stránka na trhu nováčikom, máte sa na čo tešiť. Recepty sú jednoduché, zrozumiteľné, overené a pripravované s láskou. Určite si ich obľúbite. Pre nás je najdôležitejšie, aby vám všetkým chutilo.
Inšpirujte sa recept na najlepšie šťavnaté ražniči z bravčového mäsa. Určite vyskúšajte aj náš guláš so zemiakmi. Tu je aj recept na bravčový steak.
(pre 4 osoby)
Ingrediencie: 600 g bravčové karé (4 plátky) na osobu počítame cca 150 g mäsa, 6 polievkových lyžíc olivového oleja na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, mletá rasca alebo obľúbené korenie podľa chuti (bravčové pečené, grilovacie korenie, pečené rebierka)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Okorenené bravčové karé v oleji vydrží v chladničke aj týždeň. Dôležité je, aby mäsko plávalo v oleji, ktorý ho konzervuje. Kedykoľvek si tak môžete pripraviť rýchlu pochúťku z bravčového karé. Vyskúšajte aj bravčové ragú.
Dobrú chuť. Vyskúšaje aj recept na výborné bravčové karé na šťave webu Ženy v meste
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.