Skvelé hovädzie kocky dusené v paradajkovej omáčke. Obľúbený recept so značkou Dobrá kuchyňa. Ponúkame vám jednoduchý fotorecept.
Prípravu zvládne aj každý začiatočník. Hovädzie mäso v paradajkovej omáčke je vhodné aj pri bezlepkovej diéte. Nech sa páči. Stačí si zaželať iba dobrú chuť.
Omáčky milujú predovšetkým deti. Čo poviete na vynikajúcu paradajkovú omáčku s hovädzím mäsom? Inšpirujte sa skvelým receptom z dielne webu Dobrá kuchyňa. Najlepšie hovädzie kocky v paradajkovej omáčke.
Pripravili sme pre vás ako jednoducho pripraviť fajnovú paradajkovú omáčku bez múky
Milujete paradajkovú omáčku? Chcete omáčku zdravšiu, bez múky (lepku)? Vyskúšajte tú našu. Príprava zdravej paradajkovej omáčky je úplne jednoduchá. Omáčka je plná paradajok, bez zbytočných éčiek (všímame si zloženie paradajkového pyré), najlepšie je samozrejeme z domácej špajze.
Dnes sme pre vás pripravili hovädzie mäso dusené v paradajkovej omáčke. Ako prílohu môžeme zvoliť parenú knedľu, dusenú ryžu, cestoviny, ale aj varené či štuchané zemiaky. Úžasný obed či večera pre celú rodinu.
Tip na vynikajúcu paradajkovú polievku klasická paradajková polievka - veľmi rýchly recept
(Na 4-5 porcií)
na porciu potrebujeme cca 150 g mäsa
Ingrediencie: 600 g hovädzieho mäsa (ak chceme mäsko šťavnatejšie, zvolíme hovädzie predné - krk, plece, môžeme zvoliť aj hovädzie mäso zadné), 3 polievkové lyžice bravčovej masti alebo oleja, 1 ks cibuľa strednej veľkosti, 500 ml paradajkové pyré (sledujeme zloženie, najlepšie však domáce), horúca voda na zriedenie omáčky (podľa potreby) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, mletá rasca, kryštálový alebo trstinový cukor - podľa chuti, 2 guličky čierneho korenia, 1 gulička nového korenia, 1 ks bobkový list na zahustenie omáčky: 1 malá lyžička Solamylu (podľa potreby)
Tip pre vás
[Stále krájate cibuľu ručne? Ušetrite čas a použite krájač na cibuľu kúpite tu:]
Tip Dobrej kuchyne: Ak si mäso necháme odležať v olejovej marináde s korením (do oleja pridáme korenie, pridáme mäso, premiešame) na pár hodín, najlepšie cez noc, hovädzie kocky budú omnoho chutnejšie, skôr sa aj udusí.
Dobrú paradajkovú chuť.
Vyskúšajte aj fantastické mäsové guľky v paradajkovej omáčke - recept portálu Ženyvmeste.sk
Krémová šampiňónová polievka je jednoduchá súčasť kuchyne v každej domácnosti. Chuť našej krémovej šampiňónovej polievky vám spríjemní deň.
Výborný pizza závin z kysnutého cesta, ktorý sa hodí na obed, večeru či desiatu do školy.
Zapečená tortilla plnená bešamelovou omáčkou s mäsom. Overený recept webu DobráKuchyňa.sk.
Fašírky z diviny podľa originálneho receptu skúseného poľovníka sú skutočná deliakatesa. Nezameniteľná chuť divinových fašírok stojí za všetku námahu.
Ten najlepší tradičný podplamenník podľa originálneho receptu. Stáročia overená chuť skvelého podplamenníku.
Recept na najlepší makový, alebo tvarohový kysnutý závin od babičky. Overený recept webu Dobrá Kuchyňa.sk.