Overený recept na klasickú vajíčkovú nátierku s cibuľou. Autorka receptu a foto - Denča
Vyskúšajte túto skvelú vajíčkovú nátierku s cibuľou, stačí pár minút a pochúťka je na svete. Klasická vajíčková nátierka s cibuľou nesklame.
Domáce nátierky sú jednoduché, rýchle na prípravu a dokážete ich vyčariť často z bežných surovín, ktoré máte doma.
Sú originálne, pretože každý má svoj vlastný recept, a čo je najhlavnejšie sú veľmi chutné.
Stačí čerstvé pečivo či chrumkavá zelenina a pochúťka je na svete. Vyskúšajte aj tento recept ako si doma pripraviť vajíčkovú pomazánku. Alebo recept na klasické jednohubky.
(na 4 porcie)
Ingrediencie: 2 polievkové lyžice horčice, 1 stredná cibuľa, 4 vajcia uvarené natvrdo, 40 g taveného syru, 70 g masla, čierne mleté korenie a soľ podľa chuti.
Tip pre vás
Pripravíme si jednotlivé suroviny. Zmäknuté maslo, uvaríme vajcia natvrdo, cibuľu nakrájame na drobno.
Jednoducho všetko spolu dobre premiešame, dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Necháme vychladnúť/odstáť aspoň pol hodinu, aby sa chute prepojili.
K vajíčkovej nátierke sa dokonale hodí hrianka a reďkovka alebo iba chrumkavá zelenina.
Dobrú chuť. Vyskúšajte aj náš recept na avokádovú pomazánku
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.