AMC
Nákupný zoznam

Najlepšia domáca avokádová pomazánka, top RECEPT

18.03.2020 | Autor: Nela

Najchutnejšia domáca avokádová pomazánka. Inšpirujte sa novým receptom pre zdravie s Dobrou kuchyňou. Nech sa páči.

Domáca avokádová pomazánka, recept

Inšpirujte sa novým receptom pre zdravie s Dobrou kuchyňou. Nech sa páči. Nátierky či pomazánky, výborné na raňajky, desiatu, olovrant aj večeru.

Najchutnejšia avokádová pomazánka z dielne Dobrej kuchyne je nielen chutná, ale aj plná zdravia. Pripravte si vynikajúcu pomazánku na čerstvý kváskový chlebík alebo celozrnné pečivo. Potešíte svoju krásu, ale aj zdravie.

Vybrali sme pre vás aj recept na voňavý domáci írsky chlieb bez droždia

Avokádová pomazánka recept

  • Čas prípravy: 10 minút
  • Počet porcií: 4-5

Prečo práve avokádo? Pretože obsahuje zdravé tuky a veľa vlákniny, neobsahuje žiaden cholesterol a sodík. Je to skvelé ovocie, prospieva srdcu, má aj silné antioxidačné účinky. Omladzuje, napomáha štíhlej línii, našej pleti, nechtom a vlasom. Výborná je aj cesnaková pomazánka.

Vyskúšajte aj jednoduchý recept na lahodný cviklový šalát - kliknite

Najlepšia avokádová pomazánka

(Na 4 až 5 porcií)


Ingrediencie

  • 3 strúčiky - cesnak
  • 1 ks - citrónová šťava
  • 1 ks - horčica
  • 200 g - smotanová nátierka
Poslať ako nákupný zoznam



Najlepšia domáca avokádová pomazánka, top RECEPTAutor - Nela

Domáca avokádová pomazánka - postup receptu

Ingrediencie: 2 ks väčšie zrelé avokádo, 200 g smotanová nátierka (žervé, neochutená Lučina), 2-3 strúčiky cesnaku (podľa chuti) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, horčica, citrónová šťava

Tip pre vás

[Elegantné automatické otvárače na víno - otvoria až 70 fliaš na jedno nabitie. V krásnom darčekovom balení - kliknite tu:]

  1. Zrelé avokádo dôkladne umyjeme. Potom ho osušíme, prerežeme, zbavíme kôstky a striedku vydlabeme polievkovou lyžicou.
  2. K avokádu pridáme smotanovú nátierku, roztlačený cesnak, soľ, mleté čierne korenie, horčicu a citrónovú šťavu podľa chuti.
  3. Ponorným mixérom avokádovú pomazánku rozmixujeme do kašovitej konzistencie. Necháme zachladiť, aby prešli všetky chute.

Tip Dobrej kuchyne: Obľubujete pálivé? Pridajte do našej avokádovej pomazánky nadrobno nakrájanú chilli papričku. Vaše telo sa viac zahreje, spálite tak viac tukov. Dobrú pomazánkovú chuť želáme.

Vyskúšajte aj recept na najchutnejšiu avokádovú nátierku, zdravý recept z portálu Ženy v meste - kliknite

Prihláste sa na náš newsletter

A dostávajte pravidelne najnovšie recepty e-mailom bez reklamy!

Všetky recepty

Podobné recepty