Inšpirujte sa novým receptom pre zdravie s Dobrou kuchyňou. Nech sa páči. Nátierky či pomazánky, výborné na raňajky, desiatu, olovrant aj večeru.
Najchutnejšia avokádová pomazánka z dielne Dobrej kuchyne je nielen chutná, ale aj plná zdravia. Pripravte si vynikajúcu pomazánku na čerstvý kváskový chlebík alebo celozrnné pečivo. Potešíte svoju krásu, ale aj zdravie.
Vybrali sme pre vás aj recept na voňavý domáci írsky chlieb bez droždia
Prečo práve avokádo? Pretože obsahuje zdravé tuky a veľa vlákniny, neobsahuje žiaden cholesterol a sodík. Je to skvelé ovocie, prospieva srdcu, má aj silné antioxidačné účinky. Omladzuje, napomáha štíhlej línii, našej pleti, nechtom a vlasom. Výborná je aj cesnaková pomazánka.
Vyskúšajte aj jednoduchý recept na lahodný cviklový šalát - kliknite
(Na 4 až 5 porcií)
Ingrediencie: 2 ks väčšie zrelé avokádo, 200 g smotanová nátierka (žervé, neochutená Lučina), 2-3 strúčiky cesnaku (podľa chuti) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, horčica, citrónová šťava
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Obľubujete pálivé? Pridajte do našej avokádovej pomazánky nadrobno nakrájanú chilli papričku. Vaše telo sa viac zahreje, spálite tak viac tukov. Dobrú pomazánkovú chuť želáme.
Vyskúšajte aj recept na najchutnejšiu avokádovú nátierku, zdravý recept z portálu Ženy v meste - kliknite
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk