Inšpirujte sa novým receptom pre zdravie s Dobrou kuchyňou. Nech sa páči. Nátierky či pomazánky, výborné na raňajky, desiatu, olovrant aj večeru.
Najchutnejšia avokádová pomazánka z dielne Dobrej kuchyne je nielen chutná, ale aj plná zdravia. Pripravte si vynikajúcu pomazánku na čerstvý kváskový chlebík alebo celozrnné pečivo. Potešíte svoju krásu, ale aj zdravie.
Vybrali sme pre vás aj recept na voňavý domáci írsky chlieb bez droždia
Prečo práve avokádo? Pretože obsahuje zdravé tuky a veľa vlákniny, neobsahuje žiaden cholesterol a sodík. Je to skvelé ovocie, prospieva srdcu, má aj silné antioxidačné účinky. Omladzuje, napomáha štíhlej línii, našej pleti, nechtom a vlasom. Výborná je aj cesnaková pomazánka.
Vyskúšajte aj jednoduchý recept na lahodný cviklový šalát - kliknite
(Na 4 až 5 porcií)
Ingrediencie: 2 ks väčšie zrelé avokádo, 200 g smotanová nátierka (žervé, neochutená Lučina), 2-3 strúčiky cesnaku (podľa chuti) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, horčica, citrónová šťava
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Obľubujete pálivé? Pridajte do našej avokádovej pomazánky nadrobno nakrájanú chilli papričku. Vaše telo sa viac zahreje, spálite tak viac tukov. Dobrú pomazánkovú chuť želáme.
Vyskúšajte aj recept na najchutnejšiu avokádovú nátierku, zdravý recept z portálu Ženy v meste - kliknite
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.