Klasický zemiakový majonézový šalát patrí na Slovensku tradične nielen na vianočný, veľkonočný, ale aj na sviatočný stôl. Bez majonézového šalátu si sviatky jednoducho nevieme predstaviť.
Dobrá kuchyňa vám ponúka jednoduchý recept na klasický zemiakový majonézový šalát. Nech sa páči. Šťastné a veselé, ale aj veselú Veľkú noc s Dobrou kuchyňou.
Vybrali sme pre vás aj recept na jednoduchý cvikľový šalát, lahodný a chutný
Zemiakový šalát je tak tradičný sviatočný pokrm, že naň existuje hádam nekonečné množstvo receptov. Vyskúšajte tento náš recept. Veríme, že vám bude chutiť.
Vyskúšajte aj bramborový salát s majonézou, tradiční recept webu receptydobrekuchyne.cz
(Na 5 - 6 porcií)
Ingrediencie: 6 ks zemiak strednej veľkosti, 4 ks vajce 1 ks cibuľa strednej veľkosti, 1 ks (330 g) sterelizovaná zelenina (mrkva s hráškom), 1 ks (225 g) majonéza, Na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, trochu kryštálového cukru, šťava zo sterilizovaných uhoriek
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak chceme, aby bol šalát ľahší, polovicu majonézy nahradíme kyslou smotanou alebo bielym jogurtom. Šalát je najlepšie pripraviť deň vopred, aby prešli všetky chute.
Dobrú sviatočnú chuť.
Vyskúšajte aj tradičný recept na vianočný zemiakový šalát s majonézou portálu Ženy v meste
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.