Nákupný zoznam

Kuracie kúsky marinované v sójovej omáčke a mede, rýchly RECEPT

02.12.2020 | Autor: Nela

Fantastické kuracie kúsky marinované v sójovej omáčke a mede. Super rýchly recept aj pre začiatočníkov so značkou Dobrá kuchyňa.

Najlepšie kuracie prsia v zaujímavej marináde - jednoduché, rýchle, delikátne

Kuracie prsia sú veľmi obľúbené, pretože sú chutné, veľmi rýchle na prípravu. Potrebujete iba zopár minút. Dnes vám Dobrá kuchyňa prináša novinku, skvelý recept na fantastické kuracie kúsky marinované v sójovej omáčke a mede. Vyskúšajte, určite si ich zamilujete.

Najlepšie opekané kuracie kúsky v sójovej omáčke a mede, minútka z kuracích pŕs. Rýchla a jednoduchá príprava, úspech zaručený. Recepty aj pre začiatočníkov. Varte s nami, pochúťky so značkou Dobrá kuchyňa.

Pripravili sme pre vás recept na najlepší kurací steak z vykostených kuracích stehien

Marinované kuracie kúsky v sójovej omáčke a mede - bleskový recept

  • Čas prípravy: 15 minút
  • Počet porcií: 4

Na prípravu marinovaných kuracích kúskov v sójovej omáčke a mede potrebujete iba zopár minút. Vynikajúce kuracie prsia, skvelý obed či večera pre celú rodinu. Dobrú chuť vám želáme.

Kuracie prsia v marináde zo sójovej omáčky a medu. Dokonalé marinované kuracie kúsky zaujímavej chuti. Minútka, ktorú môžete za pár minút podávať. 

Šťavnaté kuracie prsia marinované v sójovej omáčke a mede výborne ladia s čerstvým zeleninovým šalátom či dusenou zeleninou, ak si kalórie nestrážite, aj s opekanými zemiakmi, hranolkami, ryžou. Dobrú chuť so značkou Dobrá kuchyňa vám prajeme.

Vyskúšajte aj rýchly recept vynikajúce grilované kuracie prsia na masle

Najlepšie šťavnaté marinované kuracie prsia v sójovej omáčke a mede

(na 4 porcie)


Ingrediencie

  • 4 ks - kuracie prsia
  • 3 polievková lyžica - med
  • 10 polievková lyžica - sójová omáčka
Poslať ako nákupný zoznam



Kuracie kúsky marinované v sójovej omáčke a mede, rýchly RECEPTAutor - Nela

Skvelé kuracie kúsky marinované v sójovej omáčke a mede - postup receptu

Ingrediencie: 4 ks kuracie prsia (na osobu rátame cca 150 g mäsa) na marinádu: soľ a mleté čierne korenie - podľa chuti, 10 polievkových lyžíc sójovej omáčky, 3 polievkové lyžice medu na opekanie: 4 polievkové lyžice

Tip pre vás

[Elegantné automatické otvárače na víno - otvoria až 70 fliaš na jedno nabitie. V krásnom darčekovom balení - kliknite tu:]

  1. Kuracie prsia umyjeme a dobre osušíme. Mäso nakrájame na hrubšie rezance. Pripravíme si chutnú marinádu.
  2. K sójovej omáčke primiešame soľ, mleté čierne korenie a med. Pridáme mäso, premiešame, uložíme do chladu.
  3. Mäso necháme marinovať na pár hodín, najlepšie do druhého dňa. Kvalitnú panvicu rozohrejeme, pridáme olej.
  4. Do horúceho oleja pridáme marinované kuracie kúsky, ktoré za stáleho miešania opekáme z každej strany dozlata.

Tip Dobrej kuchyne: Namiesto kuracích pŕs môžeme zvoliť morčacie prsia, ale aj vykostené kuracie stehná. Vyskúšajte. Úžasná pochúťka.

Dobrú chuť vám želáme.

Inšpirujte sa najlepšie pečené kuracie prsia s parmezánom, top recept kuchyne portálu Ženy v meste

Prihláste sa na náš newsletter

A dostávajte pravidelne najnovšie recepty e-mailom bez reklamy!

Všetky recepty