Kuracie prsia sú veľmi obľúbené, pretože sú chutné, veľmi rýchle na prípravu. Potrebujete iba zopár minút. Dnes vám Dobrá kuchyňa prináša novinku, skvelý recept na fantastické kuracie kúsky marinované v sójovej omáčke a mede. Vyskúšajte, určite si ich zamilujete.
Najlepšie opekané kuracie kúsky v sójovej omáčke a mede, minútka z kuracích pŕs. Rýchla a jednoduchá príprava, úspech zaručený. Recepty aj pre začiatočníkov. Varte s nami, pochúťky so značkou Dobrá kuchyňa.
Pripravili sme pre vás recept na najlepší kurací steak z vykostených kuracích stehien
Na prípravu marinovaných kuracích kúskov v sójovej omáčke a mede potrebujete iba zopár minút. Vynikajúce kuracie prsia, skvelý obed či večera pre celú rodinu. Dobrú chuť vám želáme.
Kuracie prsia v marináde zo sójovej omáčky a medu. Dokonalé marinované kuracie kúsky zaujímavej chuti. Minútka, ktorú môžete za pár minút podávať.
Šťavnaté kuracie prsia marinované v sójovej omáčke a mede výborne ladia s čerstvým zeleninovým šalátom či dusenou zeleninou, ak si kalórie nestrážite, aj s opekanými zemiakmi, hranolkami, ryžou. Dobrú chuť so značkou Dobrá kuchyňa vám prajeme.
Vyskúšajte aj rýchly recept vynikajúce grilované kuracie prsia na masle
(na 4 porcie)
Ingrediencie: 4 ks kuracie prsia (na osobu rátame cca 150 g mäsa) na marinádu: soľ a mleté čierne korenie - podľa chuti, 10 polievkových lyžíc sójovej omáčky, 3 polievkové lyžice medu na opekanie: 4 polievkové lyžice
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Namiesto kuracích pŕs môžeme zvoliť morčacie prsia, ale aj vykostené kuracie stehná. Vyskúšajte. Úžasná pochúťka.
Dobrú chuť vám želáme.
Inšpirujte sa najlepšie pečené kuracie prsia s parmezánom, top recept kuchyne portálu Ženy v mesteNajlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.