Vyprážaná treska. Recept ako si pripraviť chrumkavú vyprážanú tresku vám prináša Dobrá kuchyňa. Nech sa páči, vyskúšajte. Pochutí si celá rodina. Dobrú chuť želáme.
Máte doma tresku, chcete ju vyprážať a neviete ako na to? My vám poradíme ako si pripraviť chutnú a chrumkavú vyprážanú tresku. Ponúkame podrobný fotorecept, prípravu zvládne aj každý začiatočník.
Môžeme si kúpiť aj tresku čerstvú, bude ešte chutnejšia, výživnejšia. Ak zvolíte mrazenú, je vhodné ju kupovať iba s glazúrou, aby obsahovala čo najmenej vody.
K vyprážanej treske sa hodí klasický zemiakový majonézový šalát - recept
Treska tmavá. Jej mäso je ľahko stráviteľné, veľmi chutné a jemné. Obsahuje kvalitné bielkoviny, zdravé tuky, vitamíny A a D, z minerálov majú zastúpenie vápnik, horčík, fosfor, draslík.
Mäso z morských rýb obsahuje aj veľa jódu. Rybie mäso je svojim zložením veľmi cenné pre naše zdravie.
Vynikajúca chrumkavá vyprážaná treska výborne ladí so zemiakovým či cviklovým šalátom, zemiakovou kašou alebo šťuchanými zemiakmi. Môžete pridať iba dusenú zeleninu, čerstvý zeleninový šalát.
Dobrá kuchyňa, to sú jednoduché a chutné recepty. Tradičné a moderné, spoľahlivé a overené. Recepty, ktoré sa podaria na prvý krát, ich prípravu zvládnu aj začiatočníci. Varte a pečte s nami, recepty so značkou Dobrá kuchyňa.
Fit šalát, od ktorého nepriberiete recept na skvelý cviklový šalát
(Na 6 porcií)
Ingrediencie: 6 filetov tresky podľa obľuby, 2-3 ks vajce (podľa veľkosti), cca 8 polievkových lyžíc hladkej špaldovej (hladkej) múky, cca 12 polievkových lyžíc strúhanky (najlepšie chlebovej) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie na vyprážanie: 1 menšia šálka oleja (najlepšie repkový, má vyšší stupeň zadymenia)
Tip pre vás
[Stále krájate cibuľu ručne? Ušetrite čas a použite krájač na cibuľu kúpite tu:]
Tip Dobrej kuchyne: Takto si môžeme vyprážať aj iný druh rýb, napríklad filety pstruha, kapra, ale aj hoki. Keď rybu osolíme a okoreníme, môžeme ju pokvapkať aj citrónovou šťavou, získa zaujímavú chuť.
Dobrú chrumkavú rybaciu chuť.
Vybrali sme pre vás najlepšie recepty na jedlá z rýb kuchyne portálu Ženy v mesteKrémová šampiňónová polievka je jednoduchá súčasť kuchyne v každej domácnosti. Chuť našej krémovej šampiňónovej polievky vám spríjemní deň.
Výborný pizza závin z kysnutého cesta, ktorý sa hodí na obed, večeru či desiatu do školy.
Zapečená tortilla plnená bešamelovou omáčkou s mäsom. Overený recept webu DobráKuchyňa.sk.
Fašírky z diviny podľa originálneho receptu skúseného poľovníka sú skutočná deliakatesa. Nezameniteľná chuť divinových fašírok stojí za všetku námahu.
Ten najlepší tradičný podplamenník podľa originálneho receptu. Stáročia overená chuť skvelého podplamenníku.
Recept na najlepší makový, alebo tvarohový kysnutý závin od babičky. Overený recept webu Dobrá Kuchyňa.sk.