Kuracie prsia sú veľmi obľúbené, pretože sú chutné a veľmi rýchle na prípravu. Potrebujete iba zopár minút. Dnes vám Dobrá kuchyňa prináša novinku, rýchly recept na fantastické grilované kuracie prsia na masle. Vyskúšajte, určite si ich zamilujete.
Najlepšie šťavnaté grilované kuracie prsia na masle. Rýchla a jednoduchá príprava, úspech zaručený. Recepty aj pre začiatočníkov. Varte s nami, varte s Dobrou kuchyňou.
Pripravili sme pre vás recept na najlepší kurací steak z vykostených kuracích stehien
Na prípravu grilovaného kuracieho mäsa potrebujete maximálne 20 minút. Náš skvelý a fit recept určite vyskúšajte, pochutí si celá rodina.
Ak si kuracie prsia naložíte do marinády z oleja a obľúbeného korenia, v chladničke ich možete skladovať aj zopár dní. Takto získa mäso na výbornej chuti. Pri skladovaní mäsa na dlhší čas je veľmi dôležité, aby malo dostatok oleja, ktorý mäso konzervuje.
Potom vám postačí iba zopár minút na opečenie. Dokonalé grilované kuracie kúsky na masle môžete za pár minút podávať.
Šťavnaté grilované kuracie prsia výborne ladia s čerstvým zeleninovým šalátom či dusenou zeleninou, ak si kalórie nestrážite, aj s opekanými zemiakmi, hranolkami, ryžou. Dobrú chuť so značkou Dobrá kuchyňa vám prajeme.
Vyskúšajte aj recept vynikajúca cigánska pečienka, ktorú si zamilujete. Tu je recept na kuracie prsia na mrkve.
(na 4 porcie)
Ingrediencie: 4 ks kuracie prsia (na osobu rátame cca 150 g mäsa), 3 polievkové lyžice masla na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika (môže byť aj pálivá), rasca (celá, drvená alebo mletá), kurkuma (výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo) - podľa chuti
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Kuracie kúsky si môžeme pripraviť aj deň vopred, budú oveľa chutnejšie. K nakrájaným kuracím prsiam pridáme 2 polievkové lyžice oleja a korenie podľa obľuby, premiešame a uložíme do chladu. Potom ich stačí iba opiecť.
Dobrú chuť.
Inšpirujte sa najlepšie pečené kuracie prsia s parmezánom, top recept kuchyne portálu Ženy v mesteNajlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.