Mäsko z vykostených kuracích stehien je veľmi obľúbené, pretože je šťavnaté a chutné. Pripravte si s nami skvelý steak z kuracieho mäsa. Najlepší šťavnatý steak so značkou Dobrá kuchyňa chutí fantasticky. Vyskúšajte, určite si pochutíte.
Pripravili sme pre vás recept na minútku z bravčového karé, jednoduchý a chutný steak z bravčového mäsa
Najlepší šťavnatý kurací steak. Rýchla a jednoduchá príprava, úspech zaručený. Recepty aj pre začiatočníkov. Varte s Dobrou kuchyňou.
Na prípravu steaku z vykostených kuracích stehien potrebujete maximálne 20 minút. Náš skvelý a jednoduchý recept určite vyskúšajte, pochutí si celá rodina, aj keď vás prekvapí návšteva.
Vyskostené kuracie stehná v olejovej marináde môžete v chladničke skladovať aj zopár dní. Takto získa mäso na chuti. Je však dôležité, aby malo dostatok oleja, ktorý ho konzervuje. Potom vám postačí iba zopár minút na opečenie a odležanie, a dokonalý kurací steak môžete podávať.
Šťavnatý kurací steak výborne ladí s opekanými zemiakmi, hranolkami, ryžou, pri fit verzii s rôznymi zeleninovými šalátmi či dusenou zeleninou. Dobrú chuť so značkou Dobrá kuchyňa vám prajeme.
Vyskúšajte aj recept najlepšia cigánska pečienka, ktorú si zamilujete
(na 4 porcie)
Ingrediencie: 4 ks väčšie plátky vykostených kuracích stehien na marinádu: 4 polievkové lyžice oleja, podľa chuti - soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, drvená rasca, kurkuma, sušený cesnak alebo iné obľúbené korenie (bravčové pečené, grilovacie korenie, cigánska pečienka) na opekanie: olej podľa potreby
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Plátky z vykostených kuracích stehien v marináde je dobré nechať odležať v chlade aspoň 30 minút, najlepšie však na pár hodín. Kuracie steaky tak budú oveľa chutnejšie a jemnejšie. Pripravte si dokonalý kurací steak.
Dobrú chuť.
Vybrali sme pre vás recept na šťavnatý kurací steak kuchyne portálu Ženy v mesteNajlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.