Fantastická lahodná nátierka na každú príležitosť. Vynikajúca chuť po smotane, syre a cesnaku, ak zvolíte pikantnejšiu verziu, aj jemne pálivá. Vyskúšajte. Dokonalá nátierka podľa obľúbeného receptu webu Dobrá kuchyňa.
Očakávate návštevu a chcete ju prekvapiť výbornou nátierkou? Ste na správnom mieste. Dobrá kuchyňa má pre vás dnes novinku, jednoduchý a rýchly recept na vynikajúcu syrovo cesnakovú nátierku. Domáca nátierka, ktorá sa teší veľkej obľube.
Obľúbená nátierka pre celú rodinu naj vajíčková nátierka, jednoduchá a lahodná
Domáce nátierky ky sa tešia veľkej obľube, pretože sú bez zbytočných škodlivých éčiek. Dnes vám Dobrá kuchyňa prináša novinku, skvelý recept na chutnú cesnakovo - syrovú nátierku.
Tip na úžasnú nátierku z cukety fantastická cuketová nátierka, zdravá a chutná
(Na 3-4 porcie)
Ingrediencie: 200 g smotanová nátierka (Lučina, žervé), 100 g nastrúhaného tvrdého syra, 1 kopcovitá polievková lyžica Ramy alebo masla, 4 strúčiky cesnaku (aj viac, podľa intenzity a chuti), 2 polievkové lyžica kyslej smotany (na zjemnenie, môžeme aj vynechať) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, mletá sladká červená paprika, chilli korenie alebo pálivá červená paprika (môžeme aj vynechať) - podľa chuti
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Namiesto smotanovej nátierky (nátierkového masla) môžeme zvoliť aj tavený syr. Tavené syry sú v poslednej dobe dosť zatracované kvôli svojmu zloženiu, výber je však samozrejme iba na vás.
Dobrú cesnakovú chuť želáme.
Inšpirujte sa najlepšie pomazánky, recepty na skvelé domáce pomazánky portálu Ženyvmeste.sk
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.