Najlepšie cestoviny s tvarohom na sladko i slano chutia neodolateľne. Jednoduchý a lacný recept našich babičiek so značkou Dobrá kuchyňa. Chutný a výživný obed alebo večeru máte za pár minút na stole. Stači si iba popriať dobrú chuť.
Chcete pripraviť svojej rodine rýchly obed či večeru? Nech sa páči. Inšpirujte sa. Fantastické cestoviny s tvarohom v dvoch verziách, na sladko aj slano. Pri slanej verzii môžete pridať aj pečenú slaninu, údené mäso alebo plátok šťavnatého mäsa. Vyskúšajte ďalší skvelý recept z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Vyskúšajte aj recept na najlepšie cestoviny so smaženou hlávkovou kapustou
Tradičné jedlá z detstva milujú malí i veľkí. Cestoviny s tvarohom chutia úžasne. Vynikajúce jedlo bez mäsa. Ak si zvolíte cestoviny celozrnné alebo špaldové, máte vynikajúci výživný obed pre celú rodinu. Pri intolerancii na lepok pridajte vhodné cestoviny.
Výborný tip na rýchle jedlo bez mäsa? Najlepšie cestoviny s tvarohom stojí za to vyskúšať, vaše detičky sa budú oblizovať.
Rýchly obed či večera fantastický granadír, jednoduchý recept na granadiersky pochod. Skúste aj tento náš recept na tvarohové guľky.
(Na 4 porcie)
na 1 porciu rátame cca 100 g suchých cestovín
Ingrediencie: 400 g obľúbené cestoviny (fliačky, široké rezance, špirálky - bezlepkové, celozrnné, špaldové a pod.), 1 malá lyžička soli (na varenie cestovín), 50 g maslo, 1 ks menšia cibuľa (pri slanej verzii), 250 g hrudkovitý tvaroh, kyslá smotana podľa potreby (na zjemnenie, môžeme aj vynechať) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie (slaná verzia), práškový cukor alebo mletý trstinový cukor (sladká verzia)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak chceme slanú verziu cestovín s tvarohom ešte vylepšiť (hlavne mužské polovičky sa potešia), k tvarohovým cestovinám pridáme opečenú slaninu, údené mäsko alebo pečenú krkovičku.
Dobrú chuť pre všetkých.
Vybrali sme pre vás najlepšie cestoviny s tvarohom, recept za pár centov kuchyne portálu Ženy v mesteNajlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.