Bryndzové halušky. Kto by ich nemal rád...Naše tradičné jedlo, ktoré je niekedy časovo náročné, a ťažké na žalúdok, hlavne pri väčšej porcii. Tento postup prináša ich netradičnú variantu. Bez náročnej prípravy, múky a dokonca bez zemiakov. Možno to nie sú halušky v pravom slova zmysle, ale chuť tohto jedla je naozaj výborná.
Karfiol uvaríme v osolenej vode do mäkka. Scedíme a preložíme do misky. Vidličkou ho rozdrvíme na malé kúsky, približne vo veľkosti klasických halušiek.
Slaninu a jarnú cibuľku nakrájame, a spolu spražíme na oleji.
Horúci karfiol zmiešame s bryndzou a kyslou smotanou. Na každú porciu dáme slaninku a cibuľku. Vychutnajte si toto jedlo bez výčitiek. Dobrú chuť!
Radi by ste potešili vášho manžela pravým chlapským jedlom? Tip na skvelý bravčový guláš bez zásmažky, ktorý nikto nepokazí.
Pripravte výbornú sekanú doma! Z kvalitních surovín vám vznikne skvelá lahdôdka s chrumkavou kôrkou.
Nechajte sa prekvapiť výnimočnou kombináciou karfiolu a bryndze.
Pripravte si chutný fazuľový prívarok, ktorý poriadne zasýti. S čerstvým chlebom a rozvoniavajúcim mäsom vytvorí chuť fazuľového prívarku dokonalú pochúťku.
Dobrá Kuchyňa vám prináša skvelý recept, pri ktorom využijete akékoľvek ovocie z vašej záhradky na vynikajúce ovocné koláče, ktorým nik neodolá.