Stačí pár trikov a skvelé krémové rizoto sa vždy podarí. Overený recept na vynikajúce krémové kuracie rizoto. Pripravte si skvelé a chutné rizoto podľa receptu portálu DobráKuchyňa.sk
Rizoto môže mať niekoľko nedostatkov; ryža príliš rozvarená, mäso neodvarené, zelenina ešte chrumká. Nemusí však, pokiaľ dodržíte overený postup.
Všetko je to o správnom načasovaní a pridávaní potrebného množstva vody. Dá sa uvariť ho do mäkka, krémova a chutne, s použitím zopár základných ingrediencií.
Dobrá kuchyňa vám ponúka osvedčený fotorecept na vynikajúce krémové kuracie rizoto. Skúste si podľa neho uvariť krok po kroku a zistíte, aké je to jednoduché.
Vyskúšajte aj recept na pravé talianske krémové rizoto webu Ženyvmeste.sk
(na 4 porcie)
Ingrediencie: (na 4 porcie): 1 veľká cibuľa (môže byť aj červená), štipka červenej mletej papriky, 200 g guľatozrnnej ryže, 500 g kuracieho mäsa, ideálne zo stehien aj s kosťami, rôzne druhy zeleniny: mrkva, petržlen, hrášok, fazuľkové struky (spolu asi 300 g), soľ - podľa chuti, mleté čierne korenie - podľa chuti, 3 PL oleja, 50 g masla.
Tip pre vás
[Stále krájate cibuľu ručne? Ušetrite čas a použite krájač na cibuľu kúpite tu:]
Dobrú chuť.
Krémová šampiňónová polievka je jednoduchá súčasť kuchyne v každej domácnosti. Chuť našej krémovej šampiňónovej polievky vám spríjemní deň.
Výborný pizza závin z kysnutého cesta, ktorý sa hodí na obed, večeru či desiatu do školy.
Zapečená tortilla plnená bešamelovou omáčkou s mäsom. Overený recept webu DobráKuchyňa.sk.
Fašírky z diviny podľa originálneho receptu skúseného poľovníka sú skutočná deliakatesa. Nezameniteľná chuť divinových fašírok stojí za všetku námahu.
Ten najlepší tradičný podplamenník podľa originálneho receptu. Stáročia overená chuť skvelého podplamenníku.
Recept na najlepší makový, alebo tvarohový kysnutý závin od babičky. Overený recept webu Dobrá Kuchyňa.sk.