Stačí pár trikov a skvelé krémové rizoto sa vždy podarí. Overený recept na vynikajúce krémové kuracie rizoto. Pripravte si skvelé a chutné rizoto podľa receptu portálu DobráKuchyňa.sk
Rizoto môže mať niekoľko nedostatkov; ryža príliš rozvarená, mäso neodvarené, zelenina ešte chrumká. Nemusí však, pokiaľ dodržíte overený postup.
Všetko je to o správnom načasovaní a pridávaní potrebného množstva vody. Dá sa uvariť ho do mäkka, krémova a chutne, s použitím zopár základných ingrediencií.
Dobrá kuchyňa vám ponúka osvedčený fotorecept na vynikajúce krémové kuracie rizoto. Skúste si podľa neho uvariť krok po kroku a zistíte, aké je to jednoduché.
Vyskúšajte bolonské špagety, alebo aj recept na pravé talianske krémové rizoto webu Ženyvmeste.sk. A rovnako máme aj šťavnaté bravčové karé. A je tu aj naša čína.
(na 4 porcie)
Ingrediencie: (na 4 porcie): 1 veľká cibuľa (môže byť aj červená), štipka červenej mletej papriky, 200 g guľatozrnnej ryže, 500 g kuracieho mäsa, ideálne zo stehien aj s kosťami, rôzne druhy zeleniny: mrkva, petržlen, hrášok, fazuľkové struky (spolu asi 300 g), soľ - podľa chuti, mleté čierne korenie - podľa chuti, 3 PL oleja, 50 g masla.
Tip pre vás
Dobrú chuť. Skúste aj český recept na domácu sekanú.
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.