Fantastická domáca paštéta z kuracích pečienok, so zaujímavou chuťou pomaranča. Rýchly a jednoduchý recept so značkou Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte. Je naozaj úžasná.
Milujete kuraciu pečeň? Domáce paštéty sa u vás tešia veľkej obľube? Pripravte si s nami domácu paštétu z kuracích pečienok s jemnou pomarančovou chuťou. Skvelá delikatesa, ktorú musíte vyskúšať. Nech sa páči, inšpirujte sa Dobrou kuchyňou.
Vynikajúca pochúťka z kuracej pečene delikátna kuracia pečeň na tmavom pive
Domáce paštéty sú na nezaplatenie. Viete, čo do nich pridáte, sú bez zbytočných éčiek.
Dnes vám Dobrá kuchyňa prináša novinku, overený recept na pečeňovú paštétu z kuracích pečienok. Jednoducho a tradične so značkou Dobrá kuchyňa.
Tip na minútku z kuracej pečene fantastická restovaná kuracia pečeň
(Na 2 menšie poháre)
Ingrediencie: 500 g chladené kuracie pečienky, 1 ks väčšia cibuľa, 100 g masla, 1 ks väčší pomaranč, 0,05 dl alkoholu (vynikajúca je marhuľovica, môže byť aj likér, brandy), 2 dl šľahačkovej 33% smotany (prípadne aj viac, podľa konzistencie) na dochutenie: 1 malá lyžička kryštálového alebo trstinového cukru, kurkuma, mleté čierne korenie, drvená rasca, tymián - podľa chuti, soľ - podľa chuti (solíme až úplne nakoniec)
Tip pre vás
[Účinný respirátor ORJIN FFP2. AKCIA! Pri balení 10ks, bavlnené rúško ZDARMA - online kúpiť tu]
Tip Dobrej kuchyne: Vychladenú domácu pečeňovú paštétu s pomarančom dáme do pohárov, uzavrieme a uložíme do chladu, aby vytuhla. Na druhý deň chutí úplne úžasne, chute sa nádherne prepoja.
Dobrú paštétovú chuť.
Inšpirujte sa domáca pečeňová paštéta z kuracích pečienok, top recept portálu Ženyvmeste.sk
Vynikajúce zapekané zapekané zemiaky s cviklou. Recept bez mäsa na skvelý obed či večeru so značkou Dobrá kuchyňa.
Skvelý recept na šťavnatý zemiakový šalát so zeleným hráškom. Vyskúšajte novinku z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Skvelá vajíčková nátierka s cviklou. Top recept na vynikajúcu nátierku so značkou Dobrá kuchyňa.
Poctivá kulajda, tradičný recept na výbornú polievku z Česka. Ale natoľko sa u nás udomácnila, že už ju pokojne môžeme nazvať slovenská kulajda.
Jemná bryndzová nátierka s medvedím cesnakom. Zdravý recept webu Dobrá kuchyňa určite vyskúšajte. Skvelá pomazánka sa vždy hodí. A táto sa dá pripraviť aj bez medvedieho cesnaku, ak nie je práve sezóna.
Výborná omeleta z medvedieho cesnaku. Recept portálu DobraKuchyna.sk, ktorý doma hravo zvládenete. Nechajte sa inšpirovať a vychotnajte si skvelú omeletu.