Určite poznáte veľa druhov jablkových koláčov. Pri jeho príprave s pudingom si však buďte istý, že vám doma bude chutiť a doslova sa stratí. Ale má to svoje kladné stránky, nestihne sa pokaziť.
Pudingový jablkový koláč z lístkového cesta je skvelým receptom počas sezóny jabĺk, keď ich máte kopu z vlastných zásob a nestíhate ich spracovať.
Máme pre vás recept na jablčník, alebo vyskúšajte aj recept na hrnčekový koláč s tvarohom a ovocím. Alebo vyskúšajte dvojfarebnú bábovku.
Ingrediencie: 1 balenie lístkového cesta (cca 300 gramov), 2 balenia škoricového cukru, ½ citróna, kilo jabĺk, 2.5 balenia Zlatého klasu (alternatíva: vanilkový puding), 2 polievkové lyžice kryštálového cukru, ½ litra mlieka, 1 žĺtko, trochu práškového cukru
Tip pre vás
Dobrú chuť!
Vyskúšajte aj náš krehký jablkový koláč.
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.