AMC
Nákupný zoznam

Vynikajúce medové guličky Marlenka, RECEPT bez pečenia

01.01.1970 | Autor: Nela

Vynikajúce medové guličky Marlenka. Recept bez pečenia z dielne webu Dobrá kuchyňa. Inšpirujte sa.

Vynikajúce guľky Marlenka, recept bez pečenia

Fantastické guličky Marlenka. Jednoduchý recept bez pečenia so značkou Dobrá kuchyňa. Inšpirujte sa. Dokonalá sladká medová pochúťka. 

Milujete med a orechy? Nepečiete a chcete prekvapiť svoju rodinu? Ste opäť na správnom mieste. Dobrá kuchyňa vám prináša jednoduchý recept bez pečenia na najlepšie medovovo-orechové guličky Marlenka. Vyskúšajte. Chutia úžasne.

Recept bez pečenia skvelé karamelové burizónové guľky bez lepku, ktoré si zamilujete

Výborné nepečené guličky Marlenka z medových plátov

  • Čas prípravy: 30 minút
  • Čas varenia Salka: 2 hodiny
  • Množstvo: 60 ks (guličiek)

Milujete sladké, ale nechcete stráviť v kuchyni veľa času? Dobrá kuchyňa myslí aj na vás. Vyskúšajte naše vynikajúce nepečené medové guľlky, ktorých príprava vám zaberie iba zopár minút, úspech je ale zaručený. Sladkosť bez pečenia pre celú rodinu.

Nepečená dobrota najlepšie domáce guľky rafaelo

Skvelé guľky Marlenka, recept ako pripraviť nepečené medové guľky

(Množstvo 60 ks - guličiek)


Ingrediencie

  • 2 polievkové lyžice - med
  • 2 balenia - medové pláty 240 g
  • 200 g - vlašské orechy
  • 1 ks - Salko originál
Poslať ako nákupný zoznam



Vynikajúce medové guličky Marlenka, RECEPT bez pečenia

Fantastické nepečené guličky Marlenka  - postup receptu

Ingrediencie: 2 balenia pomletých medových plátov (240+240 g), 200 g pomletých vlašských orechov, 1 uvarená plechovka Salka originál (397 g), 120 g zmäknutého masla, 2 polievkové lyžice medu (aj viac, podľa chuti)

Tip pre vás

[Elegantné automatické otvárače na víno - otvoria až 70 fliaš na jedno nabitie. V krásnom darčekovom balení - kliknite tu:]

  1. Najprv uvaríme Salko originál. Ponorené vo vode ho varíme 2 hodiny, necháme dobre vychladnúť. Medové pláty rozmixujeme najemno.
  2. Orechy pomelieme alebo tiež rozmixujeme. Sypké medové pláty a orechy spolu zmiešame, 4 kopcovité polievkové lyžice si odložíme bokom. 
  3. K sypkej zmesi pridáme uvarené vychladnuté Salko, zmäknuté maslo a med. Všetko spolu dobre spojíme, vytvoríme základ medových guličiek.
  4. Vznikne nám lepkavý bochníček. Ten necháme odpočívať v chlade 5 minút. Môžeme ho nechať odpočívať aj dlhšie, lepšie sa s ním bude pracovať.
  5. Z tejto hmoty si tvarujeme guličky vo veľkosti vlašského orecha, ktoré obaľujeme v odloženej sypkej zmesi z medových plátov a orechov.

Tip dobrej kuchyne: Medové guličky Marlenka môžeme ukladať do papierových košíčkov, môžeme ich poukladať aj do peknej misky. Najlepšie chutia, keď odležia zopár hodín, prejdú všetky chute.

Sladké medové maškrtenie. Alebo tento na medové rezy. Vyskúšajte aj skvelé guličky Marlenka, jednoduchý recept portálu Ženy v meste

Prihláste sa na náš newsletter

A dostávajte pravidelne najnovšie recepty e-mailom bez reklamy!

Všetky recepty

Podobné recepty