Najlepšie šťavnaté ražniči z bravčového mäsa na panvici, top recept portálu DobráKuchyňa.sk.
Bravčové mäso na paličke s cibuľou, slaninou, klobásou a zeleninou. Skvelá vôňa, výborná chuť.
Vyskúšajte top recept z dielne Dobrej kuchyne. Potešte svoje chuťové poháriky. Dobrá kuchyňa prichádza s ďalšou novinkou na skvelý obed či večeru. Najlepšie ražniči z bravčového mäsa na panvici chutí neodolateľne.
Pripravte si túto dobrotu s Dobrou kuchyňou. Chutné a šťavnaté ražniči podľa nášho podrobného receptu, ktorý zvládnu aj začiatočníci. Neviete čo uvariť na nedeľný obed? Nech sa páči.
Vybrali sme pre vás aj recept na najlepšie zemiaky na kyslo
Dobrá kuchyňa vám ponúka top recept na ražniči z bravčového mäsa. Ak bravčové mäso nemusíte, zvoľte iný druh mäsa, napr. kuracie. Zeleninu môžete zvoliť tiež podľa obľuby, cuketu, paradajky, tekvicu, mrkvu. Je to len na vás.
Recept pre celú rodinu na najlepšie ražniči bez lepku. Pri fit verzii zvoľte dusenú zeleninu alebo zeleninový šalát. Mužskej polovičke doprajte chlebík, štuchané alebo opekané zemiaky, ale aj ryžu. Zaželajme si teda dobrú chuť.
Ďalší recept pre vás - skvelé kuracie soté so zeleninou a dusenou ryžou
(4 porcie)
Najlepšie ražniči z bravčového mäsa - postup receptu
Ingrediencie: 350 g chudé bravčové mäso, 2 ks cibuľa strednej veľkosti, ½ kapia (červená paprika), 1 ks obľúbená prerastaná slanina (kúsok 15x2 cm ), 1 ks menšia nožička obľúbenej klobásy (kvalitnejšia), 1 polievková lyžica olivového oleja. Na dochutenie (marinádu): 2 polievkové lyžice olivového oleja, soľ, mletá červená paprika, kurkuma (výborná na kĺby), mleté čierne korenie, drvená rasca. Na zahustenie omáčky: malá lyžička Solamylu rozmiešaná vo vode (podľa potreby)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Chcete si ušetriť čas a vylepšiť chuť mäsa? Pripravte si mäso na ražniči deň vopred. Stačí ho nakoreniť s pridaním olivového oleja, potom uzavrieť do dózy a uložiť do chladu. Na druhý deň je príprava ražniči oveľa rýchlejšia, udusené mäsko bude aj oveľa chutnejšie.
Dobrú chuť. Tu je aj recept na bravčový steak.
Vybrali sme pre vás ďalšie skvelé recepty na výborný obed - kliknite
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.