Domáci írsky chlieb bez kysnutia (bez droždia). Rýchly recept na chutný domáci chlebík z dielne Dobrej kuchyne sa oplatí vyskúšať.
Chlebík zo špaldovej múky, s bielym jogurtom, bez kysnutia, je zdravý a chutí fantasticky. Prevoňajte si domov najlepším domácim chlebom.
Nemáte doma chlieb? Tak si ho upečte. S použitím špaldovej múky a bieleho jogurtu je nielen zdravý, ale aj vláčny a veľmi chutný.
[Ku chlebíku skvelé recepty na polievky - kliknite]
Domáci voňavý chlebík je na nezaplatenie. Keď je k tomu ešte jednoduchá a rýchla príprava bez kysnutia, niet čo dodať. Vyskúšajte domáci írsky chlieb so značkou Dobrej kuchyne.
[Domáce šišky bez kysnutia s jogurtom a lekvárom - vyskúšajte]
(na 1 bochník)
Ingrediencie na 1 bochník: 450 g hladká špaldová múka, 500 ml hustého bieleho (gréckeho) jogurtu, 1 čajová lyžička soli, 1 čajová lyžička kryštálového cukru, 1 čajová lyžička sódy bikarbóny. Na posypanie bochníka pred pečením: 2 polievkové lyžice hladkej špaldovej múky.
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Domáci chlebík uskladníme tak, že ho zabalíme do ľanového vrecka alebo utierky. Uskladňovanie v chladničke alebo v igelitových vreckách sa neodporúča, lebo môže splesnivieť. Radšej si ho ešte čerstvý zamrazte.
Dobrú chlebovú chuť.
[Vyskúšajte aj recept na domáci chlieb bez kysnutia portálu Ženy v meste]
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk