Domáci írsky chlieb bez kysnutia (bez droždia). Rýchly recept na chutný domáci chlebík z dielne Dobrej kuchyne sa oplatí vyskúšať.
Chlebík zo špaldovej múky, s bielym jogurtom, bez kysnutia, je zdravý a chutí fantasticky. Prevoňajte si domov najlepším domácim chlebom.
Nemáte doma chlieb? Tak si ho upečte. S použitím špaldovej múky a bieleho jogurtu je nielen zdravý, ale aj vláčny a veľmi chutný.
[Ku chlebíku skvelé recepty na polievky - kliknite]
Domáci voňavý chlebík je na nezaplatenie. Keď je k tomu ešte jednoduchá a rýchla príprava bez kysnutia, niet čo dodať. Vyskúšajte domáci írsky chlieb so značkou Dobrej kuchyne.
[Domáce šišky bez kysnutia s jogurtom a lekvárom - vyskúšajte]
(na 1 bochník)
Ingrediencie na 1 bochník: 450 g hladká špaldová múka, 500 ml hustého bieleho (gréckeho) jogurtu, 1 čajová lyžička soli, 1 čajová lyžička kryštálového cukru, 1 čajová lyžička sódy bikarbóny. Na posypanie bochníka pred pečením: 2 polievkové lyžice hladkej špaldovej múky.
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Domáci chlebík uskladníme tak, že ho zabalíme do ľanového vrecka alebo utierky. Uskladňovanie v chladničke alebo v igelitových vreckách sa neodporúča, lebo môže splesnivieť. Radšej si ho ešte čerstvý zamrazte.
Dobrú chlebovú chuť.
[Vyskúšajte aj recept na domáci chlieb bez kysnutia portálu Ženy v meste]
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.