Nákupný zoznam

Výborná klasická bryndzová nátierka, RECEPT na imunitu

30.01.2021 | Autor: -

  • 5.0/5

Výborná klasická bryndzová nátierka. Recept na imunitu pre celú rodinu so značkou Dobrá kuchyňa.

Jemná bryndzová nátierka, klasický recept

Výborná klasická bryndzová nátierka. Zdravý recept webu Dobrá kuchyňa určite vyskúšajte. Skvelá nátierka sa vždy hodí. Výborná na raňajky, večeru, aj keď vás prekvapí návšteva.

Naša bryndzová pomazánka je plná živín a vitamínov. Posilnite si svoju imunitu. 

Bryndzovú nátierku si môžete pripraviť tak, že si bryndzu roztlačíte vidličkou, pridáte zmäknuté maslo a dobre vymiešate. Tak pridáte nadrobno nakrájanú cibuľu (nátierka tak bude so štruktúrou), môžeme primiešať aj obľúbené čerstvé bylinky. Doplníte si aj dôležitý vitamín C.

Nátierku si môžete pripraviť aj podľa nášho receptu, že si všetko rozmixujete dohladka mixérom, až potom pridáte čerstvé bylinky.

Vyskúšajte aj recept na jemnú bryndzovú nátierku s medvedím cesnakom

Bryndzová nátierka, ktorú si obľúbite

  • Čas prípravy: 5 minút
  • Počet porcií: 3-4

Chutná nátierka je skvelá nielen na raňajky, desiatu, ale aj na olovrant či večeru. Pripravte svojej rodine výživnú bryndzovú nátierku. Príprava je rýchla a jednoduchá, zvládne ju aj každý začiatočník. Fantastická bryndzová nátierka so značkou Dobrá kuchyňa.

Bryndza je probiotickou bombou, pochúťkou, ktorá lieči. Potešte svoje zdravie.

Vybrali sme pre vás aj recept na výbornú domácu avokádovú nátierku

Výživná bryndzová nátierka, jednoduchá a výživná

(Na 3-4 porcie)


Ingrediencie

  • 1 podľa chuti - soľ
  • 125 g - bryndza
  • 1 podľa chuti - čierne korenie mleté
  • 1 podľa chuti - kurkuma
  • 1 podľa chuti - mletá červená paprika
  • 1 ks - menšia cibuľa (šalotka)
  • 100 g - smotanová nátierka alebo maslo
Poslať ako nákupný zoznam



Výborná klasická bryndzová nátierka, RECEPT na imunituAutor - Nela

Výživná a zdravá bryndzová nátierka - postup receptu

Ingrediencie: 125 g bryndza, 100 g smotanová nátierka alebo maslo (žervé, Lučina), 1 ks menšia cibuľa (najlepšie šalotka, má jemnejšiu chuť) na dochutenie: soľ (môžeme aj vynechať, záleží od chuti), mleté čierne korenie, mletá červená paprika, štipka kurkumy (výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo)

Tip pre vás

[Stále krájate cibuľu ručne? Ušetrite čas a použite krájač na cibuľu. Teraz v 50-percentnej ZĽAVE kúpite tu:]

  1. Do misky pridáme bryndzu, smotanovú nátierku alebo maslo (žervé), očistenú, nakrájanú cibuľu. 
  2. Bryndzovú nátierku si rozmixujeme, pridáme soľ (ochutnáme), čierne korenie, papriku, kurkumu.
  3. Chutnú bryndzovú nátierku môžeme dať zachladiť, aby prešli chute. Môžeme aj ihneď podávať.

Tip Dobrej kuchyne: Chcete, aby bola bryndzová nátierka krémovejšia, jemnejšia? Do bryndzovej nátierky primiešajte lyžicu hustého bieleho jogurtu. Vyskúšajte.

Dobrú bryndzovú chuť.

Inšpirujte sa vynikajúca bryndzová nátierka s paprikou, recept portálu Zenyvmeste.sk

Prihláste sa na náš newsletter

A dostávajte pravidelne najnovšie recepty e-mailom bez reklamy!

Všetky recepty

Najnovšie jedlá a koláče