AMC
Nákupný zoznam

Výborné kuracie rezne v cestíčku, recept plný chuti

17.05.2021 | Autor: Slávka

Výborné kuracie rezne v cestíčku, recept plný chuti. Voliteľná príprava na panvici alebo v rúre.

Výborné kuracie rezne v cestíčku, plné chuti. Recept webu DobráKuchyňa.sk - voliteľná príprava na panvici alebo v rúre.

Kuracie rezne v cestíčku

  • Čas prípravy: 30 minút
  • Čas tepelnej úpravy: 45 minút
  • Počet porcií: 4

Kuracie mäso, najmä to biele z pŕs, býva zradné. Ak sa poriadne nedochutí, môže byť chuťovo len málo výrazné.

Najmä, ak máte mäsko kúpené bežne v obchode a nie je to hydina z nejakého špičkového chovu; tá však býva poriadne drahá.

Vyskúšajte aj recept na fantastické grilované kuracie prsia na masle

Dobrá kuchyňa vám poradí ako vykúzliť výborné kuracie rezne v cestíčku z úplne klasických kuracích pŕs.

Stačí pár prísad, ktoré sa spolu krásne hodia, a výsledný efekt stojí za to.

Vyskúšajte si uvariť pomocou fotoreceptu Dobrá kuchyňa, pričom si môžete vybrať, či rezne chcete piecť v trúbe alebo smažiť na panvici. Isto ohúrite každého stravníka.

Inšpirujte sa receptami ako pripraviť kuracie mäso - kliknite

Najlepšie kuracie rezne v cestíčku - ingrediencie

(na 4 porcie)


Ingrediencie

  • 3 dcl - mlieko
  • 3 strúčiky - cesnak
  • 600 g - kuracie prsia
  • 150 g - hladká múka
  • 200 g - údený syr
  • 1/2 kávovej lyžičky - oregano
Poslať ako nákupný zoznam



Výborné kuracie rezne v cestíčku, recept plný chuti

Výborné kuracie rezne v cestíčku, postup receptu

Ingrediencie na 4 porcie: 3 vajcia, 600 g kuracích pŕs, 150 g hladkej múky, 3 dcl mlieka, 3 strúčiky cesnaku, soľ - podľa chuti, 200 g údeného syra, 1/2 kávovej lyžičky oregana

Tip pre vás

[Elegantné automatické otvárače na víno - otvoria až 70 fliaš na jedno nabitie. V krásnom darčekovom balení - kliknite tu:]

  1. Pripravíme si cestíčko: Zmiešame múku s mliekom a vajíčkami. Dochutíme soľou, pridáme oregano a cesnak na jemno nastrúhaný.
  2. Vložíme mäso nakrájané na plátky, ktoré sme ešte jemne osolili. /Naklepávať ani netreba/.
  3. Každý kúsok obalíme v strúhanom syre a naukladáme na naolejovaný plech.
  4. Pečieme asi 45 minút na 180 stupňov Celzia, pričom sme rezne raz obrátili. Ide o zdravšiu verziu. Respektíve, ak trváte na klasickom postupe, rezne smažíme ponorené v oleji.

Dobrú chuť. Skúste aj náš článok aká múka na trojobal.

Prihláste sa na náš newsletter

A dostávajte pravidelne najnovšie recepty e-mailom bez reklamy!

Všetky recepty