Skvelé grilované kuracie kúsky. Ďalší jednoduchý fit recept so značkou Dobrá kuchyňa. Stačí si zaželať iba dobrú chuť.
Dobrá kuchyňa vám dnes ponúka skvelý tip na výborný obed či večeru z kuracieho mäsa. Najlepšie grilované kuracie prsia na panvici. Nech sa páči. Vyskúšajte.
Vybrali sme pre vás aj recept na vynikajúce kuracie soté so zeleninou a dusenou ryžou
Kuracie prsia sú veľmi obľúbené, pretože sú chutné, diétne, plné bielkovín. Kuracie mäso je dovolené aj pri mnohých diétach.
Dnes vám Dobrá kuchyňa prináša vynikajúci fit recept bez lepku, recept pre celú rodinu. Grilované kuracie kúsky na panvici. Inšpirujte sa.
Vyskúšajte aj recept na skvelé morčacie kocky so zázvorom. Vyskúšajte aj naše zemiakové placky s mäsom. Tu je zase recept na smotanový dip.
(Na 4 porcie)
na jednu osobu počítame cca 150 g mäsa
Ingrediencie: 600 g kuracie prsia, 5 polievkových lyžíc olivového oleja (oleja) na dochutenie: mletá červená paprika (môže byť aj pálivá), soľ, drvená rasca, mleté čierne korenie, kurkuma (výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo) alebo zmes iného obľúbeného korenia - podľa chuti
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Namiesto kuracích pŕs môžeme zvoliť aj morčacie prsia. Postup je rovnaký, morčacie kocky sú tiež veľmi chutné.
Dobrú chuť želáme.
Inšpirujte sa aj receptami najlepšie jedlá z kuracieho mäsa kuchyne portálu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk