Skvelé cestoviny s tuniakom a cherry paradajkami. Vynikajúci obed či večera so značkou Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte. Určite si pochutíte.
Cestoviny. Receptov na obľúbené cestoviny nie je nikdy dosť. Dnes prichádzame s novinkou. Dokonalý recept pre tých, ktorí nechcú stráviť v kuchyni veľa času.
Najlepšie cestoviny s tuniakom a cherry paradajkami, ktoré si môžete pripraviť nielen vo fit verzii (celozrnné cestoviny, nízkotučný syr), ale aj pri bezlepkovej diéte, keď zvolíte vhodné cestoviny. Alebo recept na paradajkovú omáčku na cestoviny.
Tip na rýchly obed či večeru úžasná zeleninovo smotanová omáčka na cestoviny
Cestoviny milujú všetci. Ak máte radi tuniaka a paradajky, ste na správnom mieste. Ponúkame recept na jednoduché a rýchle špagety s tuniakom a paradajkami. Varte s nami jednoducho a chutne. Varte s Dobrou kuchyňou.
Prečo práve tuniak? Ako tučná ryba obsahuje mnoho omega-3 mastných kyselín, vďaka čomu má prospešné účinky pre naše zdravie. Podporuje zdravé srdce, mozog, aj oči. Zlepšuje stav našej pokožky a bojuje proti chronickým zápalom.
Vyskúšajte aj naše špagety so slaninou a vajcom. A tu je recept na granadír.
(Na 2 porcie)
na porciu rátame cca 100 g cestovín
Ingrediencie: 200 g obľúbené cestoviny (špagety, fussili, penne - celozrnné, špaldové, bezlepkové), 1 konzerva (160 g) tuniaka v oleji alebo vo vlastnej šťave, 1 plná hrsť cherry paradajok, 3 polievkové lyžice olivového oleja (ak zvolíme tuniaka vo vlastnej šťave), 2-3 strúčiky cesnaku (podľa chuti), nastrúhaný syr podľa obľuby (parmezán, gouda, eidam) - podľa chuti na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, korenie na cestoviny (ak používate) alebo bylinky (oregano, bazalka, pažítka, petržlenová vňať) - podľa chuti, citrónová šťava - podľa chuti (môžeme aj vynechať)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Milujete pikantné? K restovaniu cesnaku pridajte nadrobno nakrájanú chilli papričku, ktorá dodá pikantnosť.
Dobrú chuť pre všetkým.
Inšpirujte sa úžasné cestoviny - najlepšie recepty na cestoviny so značkou Ženyvmeste.sk
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.