Kuracie rezne so syrom, top recept. Autorka receptu a foto - Denča
Kuracie rezne so syrom v cestíčku je top recept portálu Dobrá Kuchyňa. Chuti kuracích rezňov takto trošku netradične sa určite nebudete brániť.
Nebaví vás už klasika v podobe vyprážaných rezňov v trojobale? Skúste to inak, rezne so syrom, ktoré si zamilujete. Urobte si netradičné kuracie rezne v syrovom cestíčku.
Recept, ktorý si jednoducho zamilujete. Vyskúšajte namiesto klasických rezňov urobiť jemné šťavnaté rezne s obľúbeným syrom.
Ingrediencie: kuracie prsia 2 ks, vajcia 5 ks, jarná cibuľka 1 ks, nastrúhaný obľúbený syr 1 plná hrsť, sójová omáčka 1 PL, Solamyl 2 PL, červená mletá paprika 1 kávová lyžička, bravčová masť, maslo alebo olej 3 polievkové lyžice, čierne korenie mleté a soľ podľa chuti.
Tip pre vás
Kuracie prsia narežeme na pásiky, tvrdý syr nastrúhame na hrubo a jarnú cibuľku nakrájame nadrobno.
Vajíčka rozšľaháme, pridáme korenie, solamyl, sójovú omáčku a cibuľku a všetko zmiešame. Necháme odstáť pár minút. Pridáme syr a kuracie kúsky, poriadne premiešame a necháme odstáť v chladničke hodinu. (môžeme nechať aj cez noc).
Na panvici rozohrejeme bravčovú masť alebo olej, naberačkou naberieme mäso a vytvoríme rezne, ktoré smažíme z oboch strán do zlatista.
Podávame so šalátom, ryžou alebo zemiakmi.
Vyskúšajte aj ďalšie naše recepty na prípravu kuracieho mäsa.
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.