Jednoduché klasické lasagne bez bešamelu. Máte chuť na výborné talianske lasagne? Vyskúšajte tento náš jednoduchý recept. Lasagne sú odľahčené, bez bešamelovej omáčky, s mletým mäsom, plné paradajok. Cesto na lasagne nie je potrebné ani predvárať. K vareniu omáčky môžete pridať aj dve plné hrste nastrúhanej cukety, ale aj mrkvy, lasagne budú ľahšie stráviteľné.
Obľubujete lasagne, ale ich príprava vás neláka? Pripravte si lasagne s nami, ktorých príprava vám nezaberie veľa času, recept vhodný aj pre začiatočníkov. Varte s nami jednoducho a chutne, varte s Dobrou kuchyňou.
Aby sa lasagne podarali je dôležité, aby pláty mali dostatok paradajkovej omáčky, neboli suché. Vtedy budú domáce lasagne dokonalé, šťavnaté. Dobrú chuť vám želáme.
Vyskúšajte aj paradajkovú polievku najlepšia klasická paradajová polievka, jednoduchá a chutná
Chcete si pripraviť domáce lasagne, ale neviete ako na to? Dobrá kuchyňa vám ponúka úplne jednoduchý recept na fantastické lasagne, ktoré si určite obľúbite. U nás doma patria medzi tie najlobľúbenejšie jedlá.
Pripravili sme pre vás recept na fantastickú paradajkovú omáčku
(Na 4-5 porcií)
Ingrediencie: 500 g mleté mäso (½ hov. mäsa a ½ bravč. mäsa alebo 500 g hovädzieho či bravčového mäsa), 12 plátov cesta na lasagne, 2 ks paradajkové pyré (500+500 g), 1 ks väčšia cibuľa, 3 strúčiky cesnaku, 3 polievkové lyžice olivového oleja (oleja), 100-150 g tvrdý syr (iný obľúbený syr, napr. mozarella) na dochutenie: soľ, drvená rasca, kurkuma (fantastická na kĺby, pôsobí aj protizápalovo), mleté čierne korenie, sušená alebo čerstvá bazalka - podľa chuti, 1 polievková lyžica mletej červenej papriky
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Na prípravu lasagní môžeme zvoliť mix bravčového a hovädzieho mletého mäsa, môžeme použiť aj samostatne mäso hovädzie, ale aj bravčové.
Dobrú chuť želáme.
Vybrali sme pre vás originál lasagne bez bešamelu, jednoduchý recept kuchyne portálu Ženy v mesteMáme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk