Ako pripraviť fantastickú paradajkovú omáčku? Ak neviete ako na to, my vám poradíme. Ponúkame podrobný fotorecept. Skvelá parajková omáčka so značkou Dobrá kuchyňa.
Omáčky sú veľmi obľúbené predovšetkých u detí. Čo poviete na vynikajúcu paradajkovú omáčku, ktorá je výživná, zdravá, bez múky? Inšpirujte sa našim jednoduchým receptom. Fantastická paradajková omáčka z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Pripravili sme pre vás aj recept z cukety fajnový cuketový prívarok pre celú rodinu
Milujete paradajkovú omáčku? Chcete omáčku zdravšiu, bez múky (lepku)? Vyskúšajte tú našu. Príprava zdravej paradajkovej omáčky je úplne jednoduchá, ktorú zvládne aj každý začiatočník. Omáčka je plná paradajok, bez zbytočných éčiek (všímame si zloženie paradajkového pyré alebo polených paradajok, najlepšie sú samozrejeme z domácej špajze).
Paradajkovú omáčku podávame s vareným vajcom, mäsom z polievky, zvoliť môžete aj mäsové guľky pečené v rúre, zavariť si ich priamo do omáčky. Omáčka má vynikajúcu chuť, nádhernú farbu. Varte jednoducho, zdravo a chutne s Dobrou kuchyňou. Napríklad kôprovú omáčku.
Tip na vynikajúcu paradajkovú polievku klasická paradajková polievka - veľmi rýchly recept
(Na 4-5 porcií)
Ingrediencie: 1 000 ml paradajkové pyré alebo polené paradajky (všímame si zloženie, najlepšie je samozrejme domáca výroba), 3 polievkové lyžice bravčovej masti alebo oleja, 1 ks cibuľa strednej veľkosti na dochutenie: soľ, kryštálový alebo trstinový cukor - podľa chuti, celé čierne korenie (4 guličky), nové korenie (2 guličky), bobkový list (2 ks)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak zvolíme polené paradajky, nakoniec z omáčky vyberieme celé čierne korenie, nové korenie, bobkové listy. Paradajkovú omáčku rozmixujeme. Keď chceme omáčku ešte jemnejšiu, môžeme pridať šľahačkovú smotanu.
Dobrú paradajkovú chuť.
Vyskúšajte aj fantastická plnená paprika v paradajkovej omáčke, top recept portálu Ženyvmeste.sk
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.