Nákupný zoznam

Fantastický tatársky biftek originál, RECEPT na tatarák

25.10.2020

  • 5.0/5

Fantastický tatársky biftek originál. Recept na domáci tatarák so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči.

Delikátny tatársky biftek, ktorý sa oplatí vyskúšať

Ako pripraviť domáci tatársky biftek? Nech sa páči. Vyskúšajte skvelý tatarák podľa receptu webu Dobrá kuchyňa. 

Tatársky biftek je jedlo zo surového hovädzieho mäsa - sviečkovice. Jemne naškrabané mäso, dochutené cibuľou, soľou, mletým čiernym korením, mletou červenou paprikou (môžeme pridať aj pálivú), worchestrovou omáčkou, kečupom a horčicou.

Tatarák sa spája surovým vaječným žĺtkom. Všetky ingrediencie sa dobre premiešajú. Tatársky biftek sa podáva na hrianke potretej cesnakom.

Minútka z kuracej pečene recept na vynikajúcu restovanú kuraciu pečeň

Najlepší tatársky biftek, originálny tatarák

  • Čas prípravy: 15 minút
  • Počet porcií: 2-3

Milujete tatársky biftek? Ešte ste ho nerobili? Prekvapte svoju mužskú polovičku touto delikatesou. Najlepší tatársky biftek, jednoduchý recept ako pripraviť fantastický tatarák so značkou Dobrá kuchyňa.

Tip na skvelý obed výborná cigánska pečienka, overený recept

Vynikajúci tatársky biftek - fotorecept ako pripraviť domáci tatarák

(Na 2-3 porcie)


Ingrediencie

  • 1 podľa chuti - soľ
  • 1 podľa chuti - mleté čierne korenie
  • 1 podľa chuti - mletá červená paprika
  • 1 polievková lyžica - horčica
  • 1 podľa chuti - čerstvé bylinky (petržlenová vňať, kôpor, pažítka)
  • 1 polievková lyžica - kečup
  • 2 ks - žĺtok
  • 250 g - hovädzia sviečkovica
  • 1 podľa chuti - worchestrová omáčka
  • 1 ks - menšia šalotka alebo červená cibuľa
Fantastický tatársky biftek originál, RECEPT na tatarákAutor - Nela

Fantastický tatársky biftek, najelpší tatarák - postup receptu

Ingrediencie: 250 g hovädzia sviečkovica, 2 ks žĺtok, 1 ks menšia šalotka alebo červená cibuľa, 1 polievková lyžica kečupu, 1 polievková lyžica horčice na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika (sladká, môže byť aj pálivá), worchestrová omáčka na dozdobenie: pažítka alebo jarná cibuľka, kôpor, petržlenová vňať - podľa chuti

  1. Hovädzie mäso zo sviečkovice dôkladne umyjeme, osušíme a ostrým nožom jemne naškrabeme, alebo si mäso zopár krát pomelieme.
  2. Mäso si môžeme zakúpiť už hotové, ktoré je dostupné v obchodoch. Do misy vložíme mäso, pridáme žĺtky, nadrobno nakrájanú cibuľu.
  3. Pravý tatarák dochutíme kečupom, horčicou, soľou, mletým čiernym korením, mletou červenou paprikou, aj worchestrovou omáčkou.
  4. Všetko spolu dobre premiešame a môžeme podávať na hrianke potretej cesnakom. Zdobíme bylinkami podľa obľuby, dodajú na chuti.

Tip Dobrej kuchyne: Domáci tatársky biftek chutí najlepšie, ak ho necháme hodinu odležať v chlade, vtedy prejdú chute.

Vybrali sme pre vás najlepší tatarák, top recept na tatársky biftek kuchyne portálu Ženy v meste
Všetky recepty

Najnovšie jedlá a koláče