Fantastická vajíčková nátierka. Nech sa páči, najlepší recept na nátierku z vajec, ktorá sa teší veľkej obľube.
Naša vajíčková nátierka chutí úžasne. Vyskúšajte. Najjednoduchšia vajíčková nátierka so značkou Dobrá kuchyňa.
Rozmýšľate nad lahodnou nátierkou? Inšpirujte sa našou skvelou vajíčkovou. Príprava je rýchla a jednoduchá. Nátierka z vajec je výživná a sýta. Domáca vajíčková nátierka z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Chutná nátierka je výborná na raňajky či večeru, skvelá, keď máte oslavu, aj keď vás prekvapí návšteva. Nátierku stačí natrieť na chlebík či pečivo, obložiť zeleninou.
Skvelý chlebík bez kysnutia domáci írsky chlieb so značkou NajlepšieKoláče.sk
Domáce pomazánky sa tešia veľkej obľube, pretože sú bez zbytočných a škodlivých éčiek. Dnes vám Dobrá kuchyňa prináša novinku, tradičný recept na úžasnú vajíčkovú nátierku.
Viete ako správne uvariť vajcia natvrdo? Od bodu varu ich varíme 8-10 minút, aby si zachovali pekný žĺtok. Pri dlhom varení môže mať zelenkavú farbu. Do vody k vareniu pridajte lyžičku sódy bikarbóny, po uvarení sa budú lepšie lúpať.
Tip na skvelú nátierku z cukety fantastická cuketová nátierka, zdravá a chutná
Skúste aj recept na výbornú a jednoduchú mrkvovú nátierku. Prečítajte si aj článok o tom ako dlho vydržia vajíčka v chladničke.
(Na 4-5 porcie)
Ingrediencie: 6-8 ks vajce uvarené natvrdo (6 väčších alebo 8 menších), 2 plné polievkové lyžice zmäknutého masla alebo Ramy (čo preferujete) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, horčica - podľa chuti na ďalšie dochutenie: čerstvé bylinky podľa chuti - pažítka, petržlenová vňať, jarná cibuľka (doplníme si aj vitamín C)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Do vajíčkovej nátierky môžeme primiešať aj čerstvé bylinky podľa chuti alebo jarnú cibuľku. Bude mať nádhernú farbu, doplníme si aj vitamín C.
Dobrú vajíčkovú chuť.
Vyskúšajte aj skvelú vajíčkovú nátierku s mrkvou, jednoduchý recept portálu Ženyvmeste.sk
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.