Guláš a leto k sebe jednoducho patria. Dobrá kuchyňa vám prináša jednoduchý recept na vynikajúci guláš, ktorý si určite obľúbite. Vyskúšajte. Pripravte si s nami najlepší kotlíkový guláš. Želáme vám dobrú chuť.
Kotlíkový guláš. Ak ste ho ešte nerobili a máte obavy, nevadí. My vám poradíme ako pripraviť skvelý kotlíkový guláš. Varte s nami tradične a chutne. Varte s Dobrou kuchyňou.
Inšpirujte sa najlepšie šťavnaté ražniči z bravčového mäsa
Aj keď je Dobrá kuchyňa nováčikom, máme bohaté skúsenosti s varením a pečením. Naše recepty sú tradičné, ale aj moderné, jednoduché, aj náročnejšie na prípravu. Stačí si len vybrať z našej ponuky. Dnes prinášame recept na fantastický kotlíkový guláš. Nech sa páči.
Náš guláš si môžete pripraviť z bravčového mäsa, ale aj z mäsa hovädzieho. Ak jedávate iba kuracie, zvoľte kuracie mäso. Jednoduchý kotlíkový guláš podľa vašej chuti.
Vybrali sme pre vás recept fantastický šťavnatý kurací steak
(pre 8-10 osôb)
na jednu osobu počítame 100-150 g mäsa a 1 ks zemiak strednej veľkosti
Ingrediencie: 1 200 g bravčového pliecka alebo stehna, 5 ks cibuľa strednej veľkosti, 5 polievkových lyžíc bravčovej masti (oleja), 4 ks paradajka strednej veľkosti, 2 ks zelená paprika strednej veľkosti, 8 ks zemiak strednej veľkosti (krájame na kocky), 1 ks zemiak strednej veľkosti (na zahustenie), 5-6 strúčikov cesnaku na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, drvená rasca, mletá červená paprika (môže byť aj pálivá) alebo gulášové korenie, feferónka - podľa chuti
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak si mäso pripravíme deň vopred (umyjeme, osušíme, odblaníme, nakrájame, pridáme 3 polievkové lyžice oleja a obľúbené korenie, premiešame a uložíme do chladu), guláš bude oveľa chutnejší.
Dobrú gulášovú chuť. A tu je naša kapustnica s klobásou.
Vybrali sme pre vás pravý domáci kotlíkový guláš, recept kuchyne portálu Ženy v mesteNajlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.