Vynikajúca domáca sviečková na smotane. Rodinný recept so značkou Dobrá kuchyňa. Garantujeme, že si ju obľúbite. A čo dodať na záver? Predsa dobrú chuť.
Sviečkovú omáčku plnú zeleniny si môžete uvariť aj bez mäsa, je výborná s obľúbenou cestovinou, Vyskúšajte. Chutí naozaj úžasne.
Sviečková na smotane. Obľúbené jedlo celej rodiny. Aj vy počúvate, že najlepšiu ju aj tak robí stará mama? Vyskúšajte tento recept, ktorý je vhodný aj pre celiatikov. Úžasná omáčka bez múky, s veľkým množstvom zeleniny, lahodná a dokonalá.
Naša zeleninová omáčka chutí výborne, je nabitá vitamínmi. Spolu s plátkom chudého mäsa a obľúbenou prílohou si vykúzlite fantastický jednoduchý pokrm. Vyskúšajte ďalší tradičný recept z portálu Dobrá kuchyňa.
Recept na obľúbený babičkin recept fantastické guľky v paradajkovej omáčke, recept bez múky pre všetkých
Skvelá sviečková na smotane, recept ako sa to robí. Recept so značkou Dobrá kuchyňa. Vynikajúca omáčka s plátkom chudého mäsa a parenou knedľou, najlepšie domácou. Vyskúšajte tradičnú obľúbenú dobrotu.
Domáca sviečková na smotane. Príprava je nenáročná a jednoduchá, omáčka plná rôznej zeleniny. Keď bola dcéra mladšia, odmietala papať zeleninu. Vyskúšala som takúto verziu obľúbenej sviečkovej a deti sa nevedeli dojesť. Kvôli nim nedávam ani slaninu, ani horčicu. Drvenú rascu pridávam pre dobré trávenie. Smotanu zväčša vynechám. V mojej rodine patrí táto skvelá zeleninová omáčka medzi najobľúbenejšie omáčky.
Ak mäso odleží v oleji a korení v chlade do druhého dňa, mäso bude po udusení omnoho chutnejšie, ale aj jemnejšie. Odležané mäso sa oveľa skôr udusí.
Jednoduché a chutné jedlá s podrobným fotoreceptom, to sú recepty webu Dobrá kuchyňa. Máme bohaté skúsenosti s varením a pečením, chceme s vami podeliť, aby ste sa mohli inšpirovať. Snažíme sa variť z dostupných surovín, zdravšie, čo najjednoduchšie a predovšetkým, aby vašim rodinám chutilo.
Tip na skvelý obed nanajlepšia kôprová omáčka, super rýchly receptového karé
(Na 5 porcií)
Ingrediencie: 1,2 kg bravčového stehna (hovädzieho, bravčového z diviaka, aké mäso na sviečkovú) alebo morčacích pŕs (tie sme zvolili v našom recepte), 6 ks mrkva strednej veľkosti, 3 ks petržlen strednej veľkosti, 1 ks menší kaleráb (môžeme aj vynechať), 1 menší kúsok zeleru, 2 ks väčšia cibuľa alebo menší pór (podľa výberu), 2 strúčiky cesnaku (môžeme aj vynechať), 4 polievkové lyžice olivového oleja alebo oleja (2 lyžice na potretie mäsa, 2 lyžice na opekanie mäsa), 3 polievkové lyžice masla, 1 ks šľahačková smotana na dochutenie mäsa: soľ, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, mletá rasca - podľa chuti (môžeme zvoliť aj iný obľúbený mix korenia) na dochutenie omáčky počas varenia: soľ, drvená rasca - podľa chuti, 5 guličiek celého čierneho korenia, 2 guličky nového korenia, 1 ks bobkový list na konečné dochutenie: citrónová šťava, horčica (môžeme aj vynechať)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak chcete sviečkovú na smotane v klasickej verzii, kaleráb, pór, cesnak a drvenú rascu samozrejme vynechajte. Na dochutenie je dôležitá horčica. Mäso pred dusením môžete prešpikovať slaninou.
Dobrú chuť pre celú rodinu.
Vyskúšajte aj skvelá sviečková na smotane, top recept portálu Ženy v mesteMáme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk