Vynikajúca domáca sviečková na smotane. Rodinný recept so značkou Dobrá kuchyňa. Garantujeme, že si ju obľúbite. A čo dodať na záver? Predsa dobrú chuť.
Sviečkovú omáčku plnú zeleniny si môžete uvariť aj bez mäsa, je výborná s obľúbenou cestovinou, Vyskúšajte. Chutí naozaj úžasne.
Sviečková na smotane. Obľúbené jedlo celej rodiny. Aj vy počúvate, že najlepšiu ju aj tak robí stará mama? Vyskúšajte tento recept, ktorý je vhodný aj pre celiatikov. Úžasná omáčka bez múky, s veľkým množstvom zeleniny, lahodná a dokonalá.
Naša zeleninová omáčka chutí výborne, je nabitá vitamínmi. Spolu s plátkom chudého mäsa a obľúbenou prílohou si vykúzlite fantastický jednoduchý pokrm. Vyskúšajte ďalší tradičný recept z portálu Dobrá kuchyňa.
Recept na obľúbený babičkin recept fantastické guľky v paradajkovej omáčke, recept bez múky pre všetkých
Skvelá sviečková na smotane, recept ako sa to robí. Recept so značkou Dobrá kuchyňa. Vynikajúca omáčka s plátkom chudého mäsa a parenou knedľou, najlepšie domácou. Vyskúšajte tradičnú obľúbenú dobrotu.
Domáca sviečková na smotane. Príprava je nenáročná a jednoduchá, omáčka plná rôznej zeleniny. Keď bola dcéra mladšia, odmietala papať zeleninu. Vyskúšala som takúto verziu obľúbenej sviečkovej a deti sa nevedeli dojesť. Kvôli nim nedávam ani slaninu, ani horčicu. Drvenú rascu pridávam pre dobré trávenie. Smotanu zväčša vynechám. V mojej rodine patrí táto skvelá zeleninová omáčka medzi najobľúbenejšie omáčky.
Ak mäso odleží v oleji a korení v chlade do druhého dňa, mäso bude po udusení omnoho chutnejšie, ale aj jemnejšie. Odležané mäso sa oveľa skôr udusí.
Jednoduché a chutné jedlá s podrobným fotoreceptom, to sú recepty webu Dobrá kuchyňa. Máme bohaté skúsenosti s varením a pečením, chceme s vami podeliť, aby ste sa mohli inšpirovať. Snažíme sa variť z dostupných surovín, zdravšie, čo najjednoduchšie a predovšetkým, aby vašim rodinám chutilo.
Tip na skvelý obed nanajlepšia kôprová omáčka, super rýchly receptového karé
(Na 5 porcií)
Ingrediencie: 1,2 kg bravčového stehna (hovädzieho, bravčového z diviaka) alebo morčacích pŕs (tie sme zvolili v našom recepte), 6 ks mrkva strednej veľkosti, 3 ks petržlen strednej veľkosti, 1 ks menší kaleráb (môžeme aj vynechať), 1 menší kúsok zeleru, 2 ks väčšia cibuľa alebo menší pór (podľa výberu), 2 strúčiky cesnaku (môžeme aj vynechať), 4 polievkové lyžice olivového oleja alebo oleja (2 lyžice na potretie mäsa, 2 lyžice na opekanie mäsa), 3 polievkové lyžice masla, 1 ks šľahačková smotana na dochutenie mäsa: soľ, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, mletá rasca - podľa chuti (môžeme zvoliť aj iný obľúbený mix korenia) na dochutenie omáčky počas varenia: soľ, drvená rasca - podľa chuti, 5 guličiek celého čierneho korenia, 2 guličky nového korenia, 1 ks bobkový list na konečné dochutenie: citrónová šťava, horčica (môžeme aj vynechať)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak chcete sviečkovú na smotane v klasickej verzii, kaleráb, pór, cesnak a drvenú rascu samozrejme vynechajte. Na dochutenie je dôležitá horčica. Mäso pred dusením môžete prešpikovať slaninou.
Dobrú chuť pre celú rodinu.
Vyskúšajte aj skvelá sviečková na smotane, top recept portálu Ženy v mesteNajlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.
V strede mäkučký a nadýchaný ako páperie, po okrajoch chrumkavý.
Stačia niekedy tri základné suroviny a človeku sa podarí vykúzliť ozaj chutné jedlo. V tomto prípade ide o cestovinu, šunku a smotanu. Mnohí Slováci holdujú bryndzovým haluškám, no aj ďalšiemu vynikajúcemu a tradičnému jedlu z cestovín: šunkoflekom. Ako na to?
Overená klasika na šťavnaté španielske vtáčiky, top recept od webu DobráKuchyňa.sk.
Máte prebytok šampiňónov a premýšľate čo s nimi? Skúste tento výborný ale hlavne zdravý recept z dielne Dobrákuchyňa.sk.
Skvelá lososová omáčka na cestoviny ponúka rýchly recept na vynikajúce cestoviny, hotové za pár minút.