Nákupný zoznam

Výborné pečené zemiaky na panvici, rýchly RECEPT na prílohu

10.11.2020 | Autor: -

  • 0.0/5

Rýchle pečené zemiaky na panvici. Skvelý recept na prílohu z dielne webu Dobrá kuchyňa. Nech sa páči, vyskúšajte.

Najlepšie rýchle zemiaky pečené na panvici

Rýchle pečené zemiaky na panvici. Vynikajúca a jednoduchá príloha, keď potrebujete iba jednu či dve porcie. Samozrejme, môžete si ich pripraviť aj viac. Čo je však dôležité, nemusíte zapínať rúru. Recept na obľúbenú prílohu zo zemiakov so značkou Dobrá kuchyňa.

Chcete si pripraviť vynikajúce pečené zemiaky? Vyskúšajte našu novinku, fantastické zemiaky pečené na panvici, skvelá pochúťka Dobrej kuchyne.

Zemiaky si môžete upiecť na dvoch panviciach naraz, aby ste si ušetrili čas. Je však dôležité použiť kvalitné panvice. Na pečenie je výborný repkový olej alebo bravčová masť, pretože majú vyššiu teplotu zadymenia.

Obľúbená príloha zo zemiakov najlepšia zemiaková kaša, recept ako pripraviť dokonalú zemiakovú kašu

Fantastické pečené zemiaky na panvici, ako ich jednoducho pripraviť

  • Čas prípravy: 15 minút
  • Počet porcií: 2

Milujete prílohy zo zemiakov? Pečené zemiaky sú vaše naj? Nech sa páči. Inšpirujte sa jednoduchým receptom na chutnú prílohu. Rýchle pečené zemiaky na panvici so značkou Dobrá kuchyňa.

Zemiaky sú veľmi obľúbené a tradičné. Či už  je to zemiaková kaša, zemiaky štuchané, zemiakové hranolky, pečené zemiaky. Stačí si iba vybrať. Ak preferujete zdravšie zeleninové prílohy, aj tie nájdete v našej ponuke. Tešíme sa na vás.

Vynikajúce pečené zemiaky fantastické pečené zemiaky v rúre na papieri

Jednoduché a rýchle pečené zemiaky na panvici, ktoré si zamilujete

(na 2 porcie)


Ingrediencie

  • 1 podľa chuti - soľ
  • 2 štipky - celá rasca
  • 3-4 ks - zemiak strednej veľkosti
  • 1 podľa potreby - repkový olej alebo bravčová masť
Poslať ako nákupný zoznam

Výborné pečené zemiaky na panvici, rýchly RECEPT na prílohuAutor - Nela

Rýchle pečené zemiaky na panvici - postup receptu

Ingrediencie: 3-4 ks zemiak strednej veľkosti, repkový olej alebo bravčová masť (podľa potreby) na dochutenie: soľ (podľa chuti),  2 štipky celej rasce

Tip pre vás

[Podporte nás aj na youtube, pridajte si odber nášho kanála a nič vám neunikne.]

  1. Zemiaky očistíme, umyjeme, osušíme. Na prípravu pečených zemiakov je vhodné zvoliť mastnejší druh zemiakov.
  2. Osušené zemiaky nakrájame na tenké plátky, papierovým obrúskom ich zbavíme škrobu. Je dôležité, aby boli suché.
  3. Kvalitnú panvicu rozohrejeme, pridáme repkový olej (bravčovú masť), cca 2 polievkové lyžice. Vložíme plátky zemiakov.
  4. Plátky zemiakov opekáme z každej strany dozlatista. Zo začiatku prudšie, potom teplotu stiahneme, aby sa prepiekli.
  5. Zemiaky dochutíme rascou a soľou. Upečené zemiaky dáme na papierový obrúsok, zbavíme ich prebytočného tuku.

Tip Dobrej kuchyne: Takto pripravené zemiaky sú vynikajúcou prílohou k zeleninovým jedlám, dusenému mäsu. Vynikajúce sú aj bez všetkého so zdravým jogurtovým dipom.

Dobrú zemiakovú chuť.

Vybrali sme pre vás výborné domáce zemiakové čipsy pečené na panvici, recept kuchyne portálu Ženy v meste

Prihláste sa na náš newsletter

A dostávajte pravidelne najnovšie recepty e-mailom bez reklamy!

Všetky recepty

Najnovšie jedlá a koláče