Najlepšie pečené kuracie stehná. Fotorecept ako pripraviť kuracie stehná pečené v rúre so značkou Dobrá kuchyňa.
Víkend pred nami a vy opäť neviete čo variť? Pripravte si s nami kuracie stehná pečené v rúre. Pochutí si celá rodina. Želáme vám dobrú chuť.
Kuracie stehná sú veľmi obľúbené, pretože mäsko je šťavnaté a chutné. Hľadáte jednoduchý recept, lebo variť iba začínate? Ponúkame vám skvelý recept na najlepšie kuracie stehná pečené v rúre. Výborné recepty z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Čo tak si upiecť aj klasické socialistické rožky, top recept webu Najlepšiekoláče.sk
Vynikajúce kuracie stehná pečené v rúre. Nech sa páči. Inšpirujte sa.
Dobrá kuchyňa vám prináša základný recept na pečené kuracie stehná. Ak chcete stehná so zaujímavou chuťou, k pečeniu stehien pridajte plátky cibule či roztlačený cesnak, alebo aj bylinky - čerstvý rozmarín, tymián. Kuracie stehná pečené v rúre podľa vašej chuti.
Pripravili sme pre vás recept na skvelé kuracie stehná so zemiakmi pečené na panvici
(Na 4 porcie)
Ingrediencie: 4 ks kuracie stehno, 4 plátky masla (cca 20 g) na olejovú marinádu: 3 polievkové lyžice oleja, korenie podľa chuti (soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, drvená rasca alebo celá rasca, trochu kurkumy alebo zmes obľúbeného korenia - grilovacie korenie, pečené kura a pod.)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak necháme kuracie stehná v olejovej marináde na pár hodín, najlepšie však cez noc odležať, mäsko bude omnoho chutnejšie a jemnejšie.
Dobrú chuť želáme. Tu je aj recept na pečené kačacie prsia.
Vybrali sme pre vás najlepší obed z kuracích stehien, lacný recept kuchyne portálu Ženy v meste
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk
Skvelý recept z najzdravšej strukoviny s kari a kurkumou. Vyskúšajte ho tiež!
Ochutnali ste už tento výborný cuketový guláš? Kuracie mäso s cuketou na spôsob gulášu
Recept na vynikajúce bryndzové halušky, ktorý musíte vyskúšať.
Najlepší stroganov z bravčového karé. Top recept so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči. Vyskúšajte.