Famózne pečené kuracie stehná v horčicovo - cesnakovej omáčke. Autor receptu a foto - Denča
Výborné kuracie stehná tentoraz v horčicovo - cesnakovej omáčke. Pripravte si s webom DobráKuchyňa.sk skvelý nedeľný obed.
Máte už dosť overenej nedeľnej klasiky a chcete vyskúšať niečo nové? Napríklad pečené kuracie stehná trošku inak?
Máme pre vás jednoduchý recept ako si doma napríklad v nedeľu na obed pripraviť kuracie stehná.
Uvidíte, že je to recept, ktorý si skutočne zamilujete.
Vyskúšajte aj náš recept na ako pripraviť pečené kuracie stehná
(na 5 porcií)
Ingrediencie: 6 strúčkov cesnaku, horčica 2 PL, kuracie stehná 8 ks, kyslá smotana 16% 300 g, maslo 50 g, čierne korenie, soľ 2 kávové lyžičky a oleja 10 ml.
1. Príprava
Zmiešame si suroviny na omáčku - kyslá smotana, olej, horčica, soľ, mleté čierne korenie, maslo a roztlačený cesnak.
2. Pripravíme si kuracie stehná
Kuracie stehná položíme na plech, rovnomerne na nich vylejeme omáčku tak, aby vytŕčala vrchná časť stehien.
Plech si prikryjeme alobalom, pečieme na 180 °C, 40 minút. Potom odkryjeme, teplotu zvýšime na 200 °C a necháme do chrumkava pripiecť.
Ku kuracím stehnám sa ako príloha hodí zelenina, ryža či kuskus.
Dobrú chuť.
Máme pre vás aj recept na výborné kuracie stehná pečené v rúre webu Ženy v meste
Radi by ste potešili vášho manžela pravým chlapským jedlom? Tip na skvelý bravčový guláš bez zásmažky, ktorý nikto nepokazí.
Pripravte výbornú sekanú doma! Z kvalitních surovín vám vznikne skvelá lahdôdka s chrumkavou kôrkou.
Pripravte si chutný fazuľový prívarok, ktorý poriadne zasýti. S čerstvým chlebom a rozvoniavajúcim mäsom vytvorí chuť fazuľového prívarku dokonalú pochúťku.
Ochutnali ste už tento výborný cuketový guláš? Kuracie mäso s cuketou na spôsob gulášu
Dobrá Kuchyňa vám prináša skvelý recept, pri ktorom využijete akékoľvek ovocie z vašej záhradky na vynikajúce ovocné koláče, ktorým nik neodolá.