Nákupný zoznam

Chutná knedľa vo vajci, RECEPT zo zvyšnej knedle

09.02.2021 | Autor: Nela

Recept zo zvyšnej knedle. Chutná knedľa vo vajci so značkou Dobrá kuchyňa.

Fantastická knedľa vo vajci, recept zo zvyšnej knedle

Najlepšia knedľa vo vajci. Vyskúšajte jednoduchý recept zo zvyšnej parenej knedle. Vynikajúca obaľovaná knedľa vo vajíčku, ktorú si obľúbite. Jednoducho a chutne s Dobrou kuchyňou.

Aj keď je Dobrá kuchyňa nováčikom na trhu, myslí na všetkých, aj tých, ktorí s varením a pečením iba začínajú. Každý deň vás chceme inšpirovať výbornými a overenými receptami na úžasné jedlá.

Tipy na chutné raňajky či večeru. Jedlá z potravín, ktoré vám zvýšia. Dnes vám ponúkame recept zo zvyšnej parenej knedle. Vyskúšajte.

Najlepšia knedľa vo vajci, vynikajúci tip na rýchlu večeru

  • Čas prípravy: 10 minút
  • Teplená úprava: 15 minút
  • Počet porcií: 3-4

Recept zo zvyšného chleba najlepší chlebík vo vajíčku, ktorý si obľúbite

Ako sa robí knedľa vo vajci? Nech sa páči. Dobrá kuchyňa vám prináša fotorecept na rýchlu chutnú parenú knedľu vo vajíčku.

Ešte na teplú knedľu vo vajci si môžete nastrúhať obľúbený syr, ktorý sa rozpustí. Môžeme ju obložiť aj plátkom šunky či tvrdého syra. Ak do rozšľahaných vajec nepridáte soľ, skúste hotovú knedľu vo vajíčku potrieť chutným džemom (jahodovým, marhuľovým, aj slivkovým), najlepšie domácim.

Poviete si, čože? Len vyskúšajte, neskutočná dobrota. Vaše detičky sa budú oblizovať.

Varte a pečte s nami tradične, moderne, jednoducho, rýchlo, zdravšie, bez lepku, ale predovšetkým chutne a s láskou. Varte a pečte s Dobrou kuchyňou.

Tip na skvelé raňajky či večeru výborné zeleninové lečo, ktoré si zamilujete. Prečítajte si aj článok o tom ako dlho vydržia vajíčka v chladničke.

Skvelá knedľa vo vajci, recept ako sa robí obaľovaná knedľa

(Na 3-4 porcie)


Ingrediencie

  • 1 podľa chuti - cesnak
  • 1 podľa chuti - kečup
  • 1 podľa potreby - obľúbený syr
  • 1 podľa chuti - dusená šunka
  • 1/2 ks - zvyšná parená knedľa
Poslať ako nákupný zoznam



Chutná knedľa vo vajci, RECEPT zo zvyšnej knedleAutor - Nela

Ako sa robí knedľa vo vajíčku - postup receptu

Ingrediencie: 1/2 zvyšnej parenej knedle, 4-5 ks vace (podľa potreby) na opekanie: olej podľa potreby na dochutenie: soľ podľa chuti (môžeme pridať aj mleté čierne korenie alebo roztlačený cesnak - podľa chuti) na obloženie: obľúbený syr (nastrúhaný, plátky), dusená šunka (nakrájaná na rezančeky, plátky), kečup, petržlenová vňať

Tip pre vás

[Elegantné automatické otvárače na víno - otvoria až 70 fliaš na jedno nabitie. V krásnom darčekovom balení - kliknite tu:]

  1. Zvyšnú parenú knedľu nakrájame na plátky.
  2. Vajcia so soľou vidličkou dobre rozšľaháme.
  3. Vo vajciach postupne obalíme kúsky knedle. 
  4. Panvicu si dobre rozpálime, pridáme aj olej.
  5. Knedle vo vajíčku opečieme z každej strany.
  6. Dobre opečená knedľa by mala byť zlatistá.
  7. Hotové knedle uložíme na papierový obrúsok.

Tip Dobrej kuchyne: Knedľa vo vajci chutí najlepšie teplá. Môžeme ju posypať strúhaným syrom, obložiť šunkou, pridať kečup, ale aj petržlenovú vňať.

Dobrú chuť želáme.

Vyskúšajte aj obľúbený chlieb vo vajci, recept pre všetkých kuchyne portálu Ženyvmeste.sk

Prihláste sa na náš newsletter

A dostávajte pravidelne najnovšie recepty e-mailom bez reklamy!

Všetky recepty